FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #11 Cyberpunk yan görevler > Witcher yan görevler desem linç yer miyim? Witcher da güzel ama Cybepunk yan görevler enfes olmuş.
Cyberpunk yan görevler > Witcher yan görevler desem linç yer miyim? Witcher da güzel ama Cybepunk yan görevler enfes olmuş.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #12 FurSam dedi: Cyberpunk yan görevler > Witcher yan görevler desem linç yer miyim? Witcher da güzel ama Cybepunk yan görevler enfes olmuş. Genişletmek için tıkla... Yemezsin ben de buna katılırım, bir duygusal yan görevler var yok böyle birşey. Insanın etiklik anlayışını sorgulatıyor bazen. Sheep dedi: Lethoya bir tek ben mi rastlamadım şu oyunda? Genişletmek için tıkla... Seçiminize göre oluyor bu.
FurSam dedi: Cyberpunk yan görevler > Witcher yan görevler desem linç yer miyim? Witcher da güzel ama Cybepunk yan görevler enfes olmuş. Genişletmek için tıkla... Yemezsin ben de buna katılırım, bir duygusal yan görevler var yok böyle birşey. Insanın etiklik anlayışını sorgulatıyor bazen. Sheep dedi: Lethoya bir tek ben mi rastlamadım şu oyunda? Genişletmek için tıkla... Seçiminize göre oluyor bu.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #13 Possesion yan görevini söyleyebilirim sanırım. Muazzam bir görevdi. Aynı zamanda In The Heart Of The Woods görevi de çok iyiydi.
Possesion yan görevini söyleyebilirim sanırım. Muazzam bir görevdi. Aynı zamanda In The Heart Of The Woods görevi de çok iyiydi.