Hadise ve Serhat Olayi

Herofire

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle bu kadar sacma bir konu actigim icin uzgunum.
Hadise’nin bu olayi kadinliga kadar goturmesine sebep neydi merak etmekteyim.

Bilmeyenler için eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, Hadise ile çok eski bir fotoğrafı üzerine o zaman beğenmediğini ve ilerde açıldığını güzelleştiğini “arap atı gibi kadın” diyerek belirtiyor.

Anlamadığım şey şu an kendisi canlı yayında göndermeli olarak hayatta çok kullandığımız yerlerden gönderme yapıyor “Ayı gibi adam” “Aslan, çita gibi” desek de olmayacak.

Rıdvana şeytan dendi gibi...

Bana saçma gelen bir kadına güzelliğinden dolayı at gibi kadın da demiyor ve Hadise o adamın babalığına kadar laf etti.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Görüşlerinizi almak isterim

Not: Hadise 1 TL dava açmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin annene, kız kardeşine " arap atı gibi kadın valla" deseler hoşuna gidecek yani, yazından bu çıkarılıyor. Kadın ünlü sonuçta, başkalarının saçma sapan yakıştırmalar yapmasından rahatsız oluyor olabilir, gayet doğal.

Arap atı gibi kadın ifadesini kullanmıyor. ''Sonradan açıldı. Arap atı gibi. '' diyor. İki cümle arasında ciddi fark var ama ne olursa olsun bir kadın hakkında konuşurken kelimelerini daha dikkatli seçmeli.

"Haksızmıyım ?"

Gibi aptalca ve sapıkça yorum yaparak bir kadını taciz eden adamdır* kendisi. Hadisenin olması konuyu değiştirmez, bu bir insanı ezmek, küçük düşürmek ve de itibarını zedelemektir. Savunulacak herhangi bir yönü yoktur...
Malum Şahıs; Suçludur!

Bir an Adrien Brody sandım Serhat Aydın denen adamı. Benziyor ama.

Adrien Brody - IMDb

Bir kadının dış görünüşü hakkında bu şekilde bir benzetmede bulunmak hakaret etmek ile aynı kefededir. ''Güzelsin'' lafının b*ku mu çıktı da böyle konuşuyorlar.

1 TL'lik dava açmılması şaka ise komik, şaka değil ise daha komik.

Serhat Aydın bence bir gözlük takmalı, bu kadına nasıl güzel diyorsa artık? Orangutanın kıçına kaş göz çizsen yani...

Bu arada ilk defa ''dolar kuru'' ile ilgili olmayan bir konu görüyorum sanırım.

Yok ben kesinlikle Serhat Akin’i savunmuyorum. Yalniz hataniz su hadise’nin guzelligine arap ati demiyor yani demek istedigim arap atinin sonradan acilma ozelligi vardir. Genelde yarisa geriden baslar ve kazanir.
Elbette ayip denebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…