Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 18 Mayıs 2018 #11 daenerys targaryen dedi: Nasıl bilmezsiniz???? Daha bu olaydan haberiniz yoksa ülkemizi nasıl muasır medeniyetler seviyesine getireceğiz. Genişletmek için tıkla... Magazine ilgim sifir oldugu icin.
daenerys targaryen dedi: Nasıl bilmezsiniz???? Daha bu olaydan haberiniz yoksa ülkemizi nasıl muasır medeniyetler seviyesine getireceğiz. Genişletmek için tıkla... Magazine ilgim sifir oldugu icin.
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 899 Çözümler 4 18 Mayıs 2018 #12 2 kere okudum ama ben de anlamadım. Şunu biraz daha basit anlatırsanız el birliğiyle, ülkece çözeceğiz bu sorunu.
2 kere okudum ama ben de anlamadım. Şunu biraz daha basit anlatırsanız el birliğiyle, ülkece çözeceğiz bu sorunu.
H Herofire Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2018 #13 AsjasFıdas1000 dedi: 2 kere okudum ama ben de anlamadım. Şunu biraz daha basit anlatırsanız el birliğiyle, ülkece çözeceğiz bu sorunu. Genişletmek için tıkla... haahaha Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neyse konuyu uzatmayada gerek yok.
AsjasFıdas1000 dedi: 2 kere okudum ama ben de anlamadım. Şunu biraz daha basit anlatırsanız el birliğiyle, ülkece çözeceğiz bu sorunu. Genişletmek için tıkla... haahaha Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neyse konuyu uzatmayada gerek yok.