Trendyol’dan arkadaşıma hediye almak için hediye para yatırdım, ama hesabım doğrulanmadığı için alamadım. 17 yaşındayım, para 500₺ ve ihtiyacım var. Nasıl çekebilirim?
Kredi kartıyla yatırdıysan ne yazık ki çekemezsin, ancak banka kartı vs. ile veya ATM'den nakit yatırdıysan A101 kasalarından çekebilirsin.
Hadi uygulaması içerisinde Para Çek seçeneğini seçerek, açılan ekrandan "A101'lerden QR ile" seçeneğini seçmelisin. A101'i seçtiğinde Hadi hesabında yer alan bakiye tutarını geçmeyecek şekilde çekmek istediğin tutarı girip ekranda oluşan QR kodu kasada okutarak ya da işlem referans kodunu söyleyerek nakit çekim işlemini gerçekleştirebilirsin.
Mesajımda yazıyor zaten yapman gerekenler, uygulama içinden Para Çek seçip yazdığım adımları yapacaksın. A101'de kasaya gidip Hadi bakiyemi çekmek istiyorum dediğinde de yardımcı olurlar.
Mesajımda yazıyor zaten yapman gerekenler, uygulama içinden para çek seçip yazdığım adımları yapacaksın. A101'de kasaya gidip hadi bakiyemi çekmek istiyorum dediğinde de yardımcı olurlar.