Hadi'ye yatırılan para nasıl geri çekilir?

emirhanizm

Centipat
Daha fazla  
Trendyol’dan arkadaşıma hediye almak için hediye para yatırdım, ama hesabım doğrulanmadığı için alamadım. 17 yaşındayım, para 500₺ ve ihtiyacım var. Nasıl çekebilirim?

Kredi kartıyla yatırdıysan ne yazık ki çekemezsin, ancak banka kartı vs. ile veya ATM'den nakit yatırdıysan A101 kasalarından çekebilirsin.

Hocam normal şartlarda cekemezsiniz ama arkadasiniz Shopify hesabı açar oradan 500 liralık alim yaparsınız ve arkadaşınız size parayı verir.

Kredi kartıyla yatırdıysan ne yazık ki çekemezsin, ancak banka kartı vs. ile veya ATM'den nakit yatırdıysan A101 kasalarından çekebilirsin.

Abi bugün pttmatikten yatırdım 450₺ A101'den nasıl çekerim 18 yaş altıyım bana biraz yardımcı olursan.

Abi bugün pttmatikten yatırdım 450₺ A101'den nasıl çekerim 18 yaş altıyım bana biraz yardımcı olursan.
Mesajımda yazıyor zaten yapman gerekenler, uygulama içinden Para Çek seçip yazdığım adımları yapacaksın. A101'de kasaya gidip Hadi bakiyemi çekmek istiyorum dediğinde de yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…