Hadron HD-G20 alınır mı?

xeotN

Hectopat
İnternetten bakındığımda inceleme videolarında güzel gözüküyor fakat satış yapan sitelerde yorumları oldukça kötü, mauselardan çok anlamam güzel mi kötü mü? Kötü ise maksimum 50-60 lira olan oyun için mause önerebilir misiniz? Kablolu kablosuz ışıklı ışıksız fark etmez.

25 liraya alacağınız hiçbir mousetan hayır gelmez, o yüzden herhangi birisini alıp geçin derim. Hepsi aynı kalite. Kalitesiz ürünlere markayı basıp satıyorlar.

Şunlara da bakabilirsiniz:

İlk attığınız Inca IMG-GT12 hoşuma gitti ve 2 fazladan tuş da iyi avantaj sanırım ona bi' bakacağım mesajınız için teşekkürler

İlk attığınız Inca IMG-GT12 hoşuma gitti ve 2 fazladan tuş da iyi avantaj sanırım ona bi' bakacağım mesajınız için teşekkürler

Eğer hâlâ almadıysan sakın alma 3-5 ay olmadan sol tık bozulmaya başladı sensörüde takılmaya başlamıştı hafif.

İlk attığınız ınca IMG-GT12 hoşuma gitti ve 2 fazladan tuş da iyi avantaj sanırım ona bi' bakacağım mesajınız için teşekkürler.

Bende M90'ı öneririm 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

1 yıldır kullanıyorum Hadron marka mouse şu ana kadar bir sorun yaşamadım hiç. Bu birazdan kullanmadan kullanmaya fark yaratabilir. En iyisini bile alsanız hoyrat kullanımlarda illaki arıza verecektir. Özellikle kablosuz olan wifi mouse'lar hassas olmaktalar. Kablolulara göre tabiki. Paranıza göre sağlam bir mouse almanız tavsiye edilir bilinen markalardan A4Tech'i tavsiye ederim.

Merhabalar linkteki forum da resimlerle konuyu acikladim. Hadron marka teknolojik aletlerden uzak durun. Daha evvelden hadron marka usb hafiza karti okuyucu kusa surede bozuldu. Simdi de yine hadron marka kablosuz mouse 2 ay olmadan o kadar da temiz kullanmama ragmen kendiliginden bozuldu. Versatile marka kablosuz mouse ve klavye seti kullaniyorum. Kac kez yere dusurdum falan bana misin demiyorlar halen daha calisiyorlar. Sadece mosue biraz kucuk ve mouse un carki da calisiyor ama carkin ortasindaki ucuncu tus calismiyor veya koymamislar oraya tus artik hatirlamiyorum. O yuzden yeni bir mouse aliyim derken ucuz ama dayanikli olsun diye toplam 3 tusu ve carki olan hadrodan aldim. Diger fazladan tusu olan mouselarin ucuz olanlari kesin dayaniksizdir dedim. Hadron marka power ve termal macunlar da varmis kesinlikle uzak durulmasini tavsiye ederim. Yeni mouse olarak da everest smw777 siyah renkli olanindan siparis verdim bakalim insallah o dayanikli cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…