fairgamer Centipat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Elimde Hadron HD G30 faresi var RGB ayarlaması var mı bu farenin varsa nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Nisan 2021 #2 fairgamer dedi: Elimde Hadron HD G30 faresi var RGB ayarlaması var mı bu farenin varsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Yok be hocam onlarda RGB olmaz ki.
fairgamer dedi: Elimde Hadron HD G30 faresi var RGB ayarlaması var mı bu farenin varsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Yok be hocam onlarda RGB olmaz ki.
fairgamer Centipat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 Kendi kendi 353380 dedi: Yok be hocam onlarda RGB olmaz ki. Genişletmek için tıkla... ne bazı yerlerinde ışıklar var onlar değişiyor sürekli onu sabit tutma ihtimalim var mı?
Kendi kendi 353380 dedi: Yok be hocam onlarda RGB olmaz ki. Genişletmek için tıkla... ne bazı yerlerinde ışıklar var onlar değişiyor sürekli onu sabit tutma ihtimalim var mı?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Nisan 2021 #4 fairgamer dedi: Kendi kendi ne bazı yerlerinde ışıklar var onlar değişiyor sürekli onu sabit tutma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bende de vardı renkler değişiyor bazılarında DPİ değiştikçe renk değişir ama bu en ucuz Mause kılıfına girdiği için sanmıyorum bir DPİ tuşuyla oynayın renk sabit kalıyor mu bakın derim.
fairgamer dedi: Kendi kendi ne bazı yerlerinde ışıklar var onlar değişiyor sürekli onu sabit tutma ihtimalim var mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bende de vardı renkler değişiyor bazılarında DPİ değiştikçe renk değişir ama bu en ucuz Mause kılıfına girdiği için sanmıyorum bir DPİ tuşuyla oynayın renk sabit kalıyor mu bakın derim.