M Menemen yermisin Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2023 #1 HADRON Hd413/10 Power Supply 600w Kutulu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu power supply bi sorun varmıdır? Koruma ve güvenlik konusunda iyiyi midir herhangi bir sorun konusunda? İyi günler dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
HADRON Hd413/10 Power Supply 600w Kutulu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu power supply bi sorun varmıdır? Koruma ve güvenlik konusunda iyiyi midir herhangi bir sorun konusunda? İyi günler dilerim.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 1 Temmuz 2023 #2 Bu modeli almayalım, hiçbir bilgi yok çünkü elimizde. Nispeten düzgün bir model için 1500+ TL bütçe ayırmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Bu modeli almayalım, hiçbir bilgi yok çünkü elimizde. Nispeten düzgün bir model için 1500+ TL bütçe ayırmanız gerekiyor.
KS KS M Menemen yermisin Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2023 #3 Oreki dedi: Bu modeli almayalım, hiçbir bilgi yok çünkü elimizde. Nispeten düzgün bir model için 1500+ TL bütçe ayırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan tam olarak bir bütçem belirli değil ucuza iyisini getirmeye çalışıyorum ülkemizin durumları kötü malum dolar olcak 30 35 yani ne yapacağım bilmiyorum Artı 0 Eksi
Oreki dedi: Bu modeli almayalım, hiçbir bilgi yok çünkü elimizde. Nispeten düzgün bir model için 1500+ TL bütçe ayırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan tam olarak bir bütçem belirli değil ucuza iyisini getirmeye çalışıyorum ülkemizin durumları kötü malum dolar olcak 30 35 yani ne yapacağım bilmiyorum