Hadron marka mouse'lar kaliteli mi?

Midgard

Hectopat
Makaleler
1
Konunun kategorisini doğrumu yaptım bilmiyorum. Umarım doğrudur.
Hadron marka bir mouse alacağım ama bilinen ve kaliteli bir marka mı?
Aldıktan sonra hemen bozulur mu? Hadron mouse kullananlar cevaplasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın almayın 10TL'ye mouse alsam bundan iyidir 1 hafta oldu alalı sağ tık bozuldu 3 4 kez denemeden basmıyor ve DPI kendiliğinden düşüyor ne zaman LoL'de fighta girsem DPI kendiliğinden değişiyor.

Ben kablosuz olanını aldım hadron marka şu an için sorunsuz kullanıyorum. Ancak logitech gibi markalardan almak daha iyi olacaktır ilerisi için. Hadron mouse'lar günlük iş ofis işlemlerinde kısmen yeterli gelecektir. Mali gücünüz iyiyse eğer a4tech | Logitech markaları almak akıllıca olacaktır.

Merhabalar linkteki foruma da yazdim. Hadron marka teknolojik aletlerden uzak durun. Daha evvelden hadron marka usb hafiza karti okuyucu kusa surede bozuldu. Simdi de yine hadron marka kablosuz mouse 2 ay olmadan o kadar da temiz kullanmama ragmen kendiliginden bozuldu. Versatile marka kablosuz mouse ve klavye seti kullaniyorum. Kac kez yere dusurdum falan bana misin demiyorlar halen daha calisiyorlar. Sadece mosue biraz kucuk ve mouse un carki da calisiyor ama carkin ortasindaki ucuncu tus calismiyor veya koymamislar oraya tus artik hatirlamiyorum. O yuzden yeni bir mouse aliyim derken ucuz ama dayanikli olsun diye toplam 3 tusu ve carki olan hadrodan aldim. Diger fazladan tusu olan mouselarin ucuz olanlari kesin dayaniksizdir dedim. Hadron marka power ve termal macunlar da varmis kesinlikle uzak durulmasini tavsiye ederim. Yeni mouse olarak da everest smw777 siyah renkli olanindan siparis verdim bakalim insallah o dayanikli cikar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı