Hadron PSU patlar mı?

Geçtiğimiz günlerde Rampage PSU kullanan bir arkadaşım bilgisayarına RAM eklemesi yaptı bilgisayarı açar açmaz PSU'dan ışıltı ile beraber pat diye bir ses gelmiş hani prize kısa devre yaparsın sigorta atar ya onun gibi bir şey...
Kısacası Rampage Hadron gibi markalardan uzak durup bence daha bilindik markalar yönelmeliyiz
Cooler Master Corsair Aerocool FSP Xigmatek gibi markalara yönelebilirsin özellikle Xigmatek ve FSP'nin uygun fiyatlı ürünleri var.

Arkadaşlar Hadron inanın bana pişmanlık. 6 ay önce 200W Hadron PSU aldım mecburiyetten. İlk aldığım zamanlarda bilgisayarı uyku moduna alınca bile fanı dönüyordu. Nasılsa sonrasında geçti. Bu sefer daha sonrasında bilgisayar kapalıyken ses çıkartmaya başladı. Şimdi ise eğer oyunu hızlıca kapatıp bilgisayarı kapat tuşuna basarsam bilgisayar neredeyse 2 kat daha yavaş kapanıyordu.(Chrome açıkken yapmıyordu).Neyse...Bugün Chrome'da geziniyordum acil işim çıktı bilgisayarı hızlıca kapatmak zorundaydım. Aradan 3 saat sonra bilgisayarı açarken cızırtılı sesler duymaya başladım güç kaynağının fanından ve bilgisayarı kapattım ve şu an bilgisayarı açmaya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…