A Ahmqt55 Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Babamın söylediğine göre Manisa'da hadubu dondurması diye bir şey varmış. Dondurma ismimi bilmiyorum ama şu an onu satan bir dondurmacıyı arıyorum.
Babamın söylediğine göre Manisa'da hadubu dondurması diye bir şey varmış. Dondurma ismimi bilmiyorum ama şu an onu satan bir dondurmacıyı arıyorum.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.926 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 Hadubu nedir hocam ilk defa duyuyorum?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.090 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 Ahmqt55 dedi: Babamın söylediğine göre Manisa'da hadubu dondurması diye bir şey varmış. Dondurma ismimi bilmiyorum ama şu an onu satan bir dondurmacıyı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer siz de Manisa'da yaşıyorsanız fırınlarda ya da yerel bakkallarda falan belki bulabilirsiniz. Hadubu dondurması özelinde kesin bilgim yok ama bu tarz markalar genelde fırınlarda ya da küçük yerlerde satılıyor.
Ahmqt55 dedi: Babamın söylediğine göre Manisa'da hadubu dondurması diye bir şey varmış. Dondurma ismimi bilmiyorum ama şu an onu satan bir dondurmacıyı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer siz de Manisa'da yaşıyorsanız fırınlarda ya da yerel bakkallarda falan belki bulabilirsiniz. Hadubu dondurması özelinde kesin bilgim yok ama bu tarz markalar genelde fırınlarda ya da küçük yerlerde satılıyor.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.926 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 Hadubu nedir lütfen birisi açıklasın. Hiçbir şey bulamadım?