Haf 912 Cooler Master kasaya sıvı soğutma ve skylake anakart sığar mı?

qtime05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim elimde Haf 912 Cooler Master eski sürüm bir mid kasa var ve buna son sistem bir skylake sistem satın aldım. Aklımdaki soru şu sıvı soğutma ve anakart bu kasanın içine sığar mı ?

Sıvı soğutma : Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler

Anakart : MSI Z170A GAMING M3 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.)

2. sorum ise bu videoda benim kasam ve benim sogutucum kulanılmıs bu kasa yeni versiyonu olduğu için üst tarafta bir 250mm'lik fan mevcut o bende yok, dolayısıyla hava akımını sağlayamam sizce sıvı soğutucuyu nasıl bir konumlandırma kullanarak monte ederim?

Video linki :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, benim elimde Haf 912 Cooler Master eski sürüm bir mid kasa var ve buna son sistem bir skylake sistem satın aldım. Aklımdaki soru şu sıvı soğutma ve anakart bu kasanın içine sığar mı ?

Sıvı soğutma : Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler

Anakart : MSI Z170A GAMING M3 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.)

2. sorum ise bu videoda benim kasam ve benim sogutucum kulanılmıs bu kasa yeni versiyonu olduğu için üst tarafta bir 250mm'lik fan mevcut o bende yok, dolayısıyla hava akımını sağlayamam sizce sıvı soğutucuyu nasıl bir konumlandırma kullanarak monte ederim?

Video linki :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıvı soğutmanın içinden fan çıkıyor zaten. Ayrıca bir fan almanıza gerek yok.

O olmasa da olur zaten sıvı soğutmanın fanı yeter de artar.
Peki hocam sıvı soğutmanın fanlarını nası ayarlamamı önerirsin yukarı koyarsam radyatörün bütün ısısını kasa içine atar altına koysam radyatoru kasaya sabitliyecek vida mesafesi kalmaz

Peki hocam sıvı soğutmanın fanlarını nası ayarlamamı önerirsin yukarı koyarsam radyatörün bütün ısısını kasa içine atar altına koysam radyatoru kasaya sabitliyecek vida mesafesi kalmaz
Radyatörü üste koy fanları da havayı dışarı atacak şekilde konumlandır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı