Ali Ihsan Koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 31 6 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar haf 912 kasam var ve üstünde 4 adet fan var bunları istediğimde durdurup istediğimde %100 hız ile çalıştırmak istiyorum bana yardımcı olabilecek programlar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar haf 912 kasam var ve üstünde 4 adet fan var bunları istediğimde durdurup istediğimde %100 hız ile çalıştırmak istiyorum bana yardımcı olabilecek programlar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2013 #2 SpeedFan İncelemesi | Technopat
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Temmuz 2013 #3 Fanlar anakarta bağlı olmak zorunda.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 7 Temmuz 2013 #4 Burak Alkan dedi: Fanlar anakarta bağlı olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Benimkisi bağlı olmasına rağmen işe yaramıyor. Mesela egzoz ve işlemci fanı. Anakart'ı tanımıyordur büyük ihtimalle. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2013
Burak Alkan dedi: Fanlar anakarta bağlı olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Benimkisi bağlı olmasına rağmen işe yaramıyor. Mesela egzoz ve işlemci fanı. Anakart'ı tanımıyordur büyük ihtimalle.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Temmuz 2013 #5 NirvanA1 dedi: Benimkisi bağlı olmasına rağmen işe yaramıyor. Mesela egzos ve işlemci fanı. Anakart'ı tanımıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bir de fanın kontrol edilebiliyor olması gerek.
NirvanA1 dedi: Benimkisi bağlı olmasına rağmen işe yaramıyor. Mesela egzos ve işlemci fanı. Anakart'ı tanımıyordur büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Bir de fanın kontrol edilebiliyor olması gerek.