Hafif 3D için OmniBook alınır mı?

Bütçe
65000

Sukunanınteli

Hectopat
Arkadaşım için bakıyoruz şu an 4060'lı ASUS ROG laptopu kullanıyor ama pili vs. yetmiyor dışarıda kullanırken. O yüzden ekteki omnibooka bakalım dedikhafif 3D ve render arada Fortnite oynamak için almayı düşünüyor. Benim kendi fikrim MSI creator gibi seriler oldu tabi fiyatları yüksek ama ekran kartının daha güçlü bir şey olması konusundaydı ama bunu çok sevdi ne dersiniz?
@YüzbaşıJohnPrice @Fruko Gazoz

@Sukunanınteli vallahi hocam 4060'lı laptopu varsa bu laptoptan neden Fortnite oynamak istiyor onu anlayamadım şahsen.

Selam o arkadaş benim. Fortnite halihazırda oynuyorum, arkadaşa demek istediğim hem oyun geliştiriyorum Unity'den, kod da yazıyorum ve arada oyun da oynuyorum boyle Fortnite gibi oyunları oynatır mı diye sormak istemiştim. Bu işlerimi görebileceğim bir Ultrabook arıyorum ve bunun hissiyatı cok hoşuma gitmişti ondan sormasını istedim. Bir bilginiz varsa veya önerebileceğiniz bir Ultrabook, dinlemek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…