SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 16 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar; hafif bir ateş, ürperme, titreme, üşüme var. Neden olabilir? Az bir şey de yorgunluğum var.
Arkadaşlar; hafif bir ateş, ürperme, titreme, üşüme var. Neden olabilir? Az bir şey de yorgunluğum var.
2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 16 Ekim 2020 #3 Üşütmüş olabilirsin. Test yaptırmanda fayda var. Ayrıca temas ettiklerini de uyarmalısın.
WeiShen Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 135 16 Ekim 2020 #4 Bende de dün çok hafif öksürük ve boğaz acıması vardı. Bugün bir şeyim yok çok şükür, bomba gibiyim .
Bende de dün çok hafif öksürük ve boğaz acıması vardı. Bugün bir şeyim yok çok şükür, bomba gibiyim .
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 16 Ekim 2020 #5 Üşütmüşsün büyük ihtimal. Nefes darlığı, anormal derecede göğüs ağrısı varsa malum virüs olabilir. Yine de kendini karantinaya al ve temas ettiğin kişilere uyarı yap. Geçmiş olsun.
Üşütmüşsün büyük ihtimal. Nefes darlığı, anormal derecede göğüs ağrısı varsa malum virüs olabilir. Yine de kendini karantinaya al ve temas ettiğin kişilere uyarı yap. Geçmiş olsun.
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 16 Ekim 2020 #6 WeiShen dedi: Bende de dün çok hafif öksürük ve boğaz acıması vardı. Bugün bir şeyim yok çok şükür, bomba gibiyim . Genişletmek için tıkla... Dün gece oldu. Son zamanlarda sürekli hasta oluyorum bağışıklığım düştü büyük ihtimalle. Hastaneye gidip de corona kapmaktan korkuyorum.
WeiShen dedi: Bende de dün çok hafif öksürük ve boğaz acıması vardı. Bugün bir şeyim yok çok şükür, bomba gibiyim . Genişletmek için tıkla... Dün gece oldu. Son zamanlarda sürekli hasta oluyorum bağışıklığım düştü büyük ihtimalle. Hastaneye gidip de corona kapmaktan korkuyorum.
WeiShen Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 135 16 Ekim 2020 #7 SUPRAAAA dedi: Dün gece oldu. Son zamanlarda sürekli hasta oluyorum bağışıklığım düştü büyük ihtimalle. Hastaneye gidip de corona kapmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hemen korkmayın hocam. Mevsim geçişlerinden kaynaklı olabilir. Üşütmüşsündür büyük ihtimalle.
SUPRAAAA dedi: Dün gece oldu. Son zamanlarda sürekli hasta oluyorum bağışıklığım düştü büyük ihtimalle. Hastaneye gidip de corona kapmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hemen korkmayın hocam. Mevsim geçişlerinden kaynaklı olabilir. Üşütmüşsündür büyük ihtimalle.
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Yer Türkiye 16 Ekim 2020 #8 Bence buradan yardım arayacağına bir doktora görün.
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 16 Ekim 2020 #9 The_Türk dedi: Bence buradan yardım arayacağına bir doktora görün. Genişletmek için tıkla... Corona kapmaktan korkuyorum hastaneye gelen 10 kişiden 8'i covid testi için geliyor. Corona kapmamışsam gidip de hastalanmaktan korkuyorum.
The_Türk dedi: Bence buradan yardım arayacağına bir doktora görün. Genişletmek için tıkla... Corona kapmaktan korkuyorum hastaneye gelen 10 kişiden 8'i covid testi için geliyor. Corona kapmamışsam gidip de hastalanmaktan korkuyorum.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #10 SUPRAAAA dedi: Corona kapmaktan korkuyorum hastaneye gelen 10 kişiden 8'i covid testi için geliyor. Corona kapmamışsam gidip de hastalanmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka Uras Benlioğluna bakarsan evde yapabilirsin virüs testini internetten satın alıp.
SUPRAAAA dedi: Corona kapmaktan korkuyorum hastaneye gelen 10 kişiden 8'i covid testi için geliyor. Corona kapmamışsam gidip de hastalanmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka Uras Benlioğluna bakarsan evde yapabilirsin virüs testini internetten satın alıp.