Hafif ateş ve titreme

SUPRAAAA

Centipat
Arkadaşlar; hafif bir ateş, ürperme, titreme, üşüme var. Neden olabilir? Az bir şey de yorgunluğum var.

Üşütmüş olabilirsin. Test yaptırmanda fayda var. Ayrıca temas ettiklerini de uyarmalısın.

Bende de dün çok hafif öksürük ve boğaz acıması vardı. Bugün bir şeyim yok çok şükür, bomba gibiyim .

Üşütmüşsün büyük ihtimal. Nefes darlığı, anormal derecede göğüs ağrısı varsa malum virüs olabilir. Yine de kendini karantinaya al ve temas ettiğin kişilere uyarı yap. Geçmiş olsun.

Bende de dün çok hafif öksürük ve boğaz acıması vardı. Bugün bir şeyim yok çok şükür, bomba gibiyim .

Dün gece oldu. Son zamanlarda sürekli hasta oluyorum bağışıklığım düştü büyük ihtimalle. Hastaneye gidip de corona kapmaktan korkuyorum.

Dün gece oldu. Son zamanlarda sürekli hasta oluyorum bağışıklığım düştü büyük ihtimalle. Hastaneye gidip de corona kapmaktan korkuyorum.
Hemen korkmayın hocam. Mevsim geçişlerinden kaynaklı olabilir. Üşütmüşsündür büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…