samyy Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Mercurial Vapor 15 aldım ama onunde bir basparmak bosluk var, 42 aldım 41 de sıkabilir diye düşünüyorum, tavsiyeniz nedir?
Mercurial Vapor 15 aldım ama onunde bir basparmak bosluk var, 42 aldım 41 de sıkabilir diye düşünüyorum, tavsiyeniz nedir?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 6 Ağustos 2024 #2 samyy dedi: Mercurial Vapor 15 aldım ama onunde bir basparmak bosluk var, 42 aldım 41 de sıkabilir diye düşünüyorum, tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kalıba sokabilirsin ayakkabı tamircilerinde.
samyy dedi: Mercurial Vapor 15 aldım ama onunde bir basparmak bosluk var, 42 aldım 41 de sıkabilir diye düşünüyorum, tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kalıba sokabilirsin ayakkabı tamircilerinde.
samyy Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Xei dedi: Kalıba sokabilirsin ayakkabı tamircilerinde. Genişletmek için tıkla... krampona zarar vermez mi
Xei dedi: Kalıba sokabilirsin ayakkabı tamircilerinde. Genişletmek için tıkla... krampona zarar vermez mi
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 6 Ağustos 2024 #4 samyy dedi: Krampona zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kalıba vermekten kastım içine keçe falan koyup burun kısmını daraltıyorlar sen istersen çıkarıp takabiliyorsun.
samyy dedi: Krampona zarar vermez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kalıba vermekten kastım içine keçe falan koyup burun kısmını daraltıyorlar sen istersen çıkarıp takabiliyorsun.
samyy Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 Xei dedi: Hayır hocam kalıba vermekten kastım içine keçe falan koyup burun kısmını daraltıyorlar sen istersen çıkarıp takabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... hocam iyi de topa vururken sıkıntı cıkartmaz mı
Xei dedi: Hayır hocam kalıba vermekten kastım içine keçe falan koyup burun kısmını daraltıyorlar sen istersen çıkarıp takabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... hocam iyi de topa vururken sıkıntı cıkartmaz mı
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 6 Ağustos 2024 #6 samyy dedi: Hocam iyi de topa vururken sıkıntı cıkartmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sadece hissetmezsin hocam o kadar.
samyy dedi: Hocam iyi de topa vururken sıkıntı cıkartmaz mı? Genişletmek için tıkla... Sadece hissetmezsin hocam o kadar.