Hafif emülatör önerisi

Alimirza

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GİGABYTE A520M-K V2

AMD RYZEN 5 3600

LEXAR 8X2 3200 MHZ

ASUS ROG STRİX 1050 Tİ 4 GB
Merhaba, başlıkta da gördünüz gibi hafif emülatör önerir misiniz? daha önceden denediklerim ve silme sebeplerim BlueStacks 5'i indirdim her şey güzel fakat PUBG indirilmiyor ve bende fazla uğraşmadan sildim. ld Player 9 bunu silme sebebim ilk kurulumda %50'de kalıyor bende sildim GameLoop'da da her şey güzel ama PUBG kurulurken %98'de kalıyor ve indirilemiyor. Nox Player ise ana menüsü çok kasıyor ve oyun indirilmiyor MEmu Player ise yine ana menüde çok kasıyor ve Google Play Store oturum açma tuşu çalışmıyor. MSI App Player ise çok kasıyor ana menüde. Ve bu bütün emülatörlerde deneğim yani hepsinde sistemin bütün özelliklerini verdim yani 16 GB RAM var 8'ini verdim 4 çekirdek işlemcinin 4'ünü de verdim. Sistemim AMD Phenom II X4 955 işlemci ASUS ROG STRIX 1050 Ti ve 16 GB RAM 1 TB HDD 240 GB SATA SSD bu sisteme göre emülatör önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PrimeOS kurup dualboot yapabilirsiniz.
BlissOS kurup dualboot yapabilirsiniz.
Bunlar ile her türlü şeyi kurup oynayabilirsiniz
Ve daha yüksek FPS alırsınız.

Merhaba, başlıkta da gördünüz gibi hafif emülatör önerir misiniz? Daha önceden denediklerim ve silme sebeplerim BlueStacks 5'i indirdim her şey güzel fakat PUBG indirilmiyor ve bende fazla uğraşmadan sildim. Ld Player 9 bunu silme sebebim ilk kurulumda %50'de kalıyor bende sildim GameLoop'da da her şey güzel ama PUBG kurulurken %98'de kalıyor ve indirilemiyor. Nox Player ise ana menüsü çok kasıyor ve oyun indirilmiyor MEmu Player ise yine ana menüde çok kasıyor ve Google Play Store oturum açma tuşu çalışmıyor. MSI App Player ise çok kasıyor ana menüde. Ve bu bütün emülatörlerde deneğim yani hepsinde sistemin bütün özelliklerini verdim yani 16 GB RAM var 8'ini verdim 4 çekirdek işlemcinin 4'ünü de verdim. Sistemim AMD Phenom II X4 955 işlemci ASUS ROG STRIX 1050 Ti ve 16 GB RAM 1 TB HDD 240 GB SATA SSD bu sisteme göre emülatör önerir misiniz?

Hocam Linux kurun sonra ona da waydroid kurun. Herhangi bir emülatörden daha iyi performans alacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı