mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Başlıkta yazdığı gibi sorun olur mu setupıma? Mouse, klavye, PC vb.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 13 Mart 2025 #2 mehmethanottoman dedi: Başlıkta yazdığı gibi sorun olur mu setupıma? Mouse, klavye, PC vb. Genişletmek için tıkla... Bırak kurusun, mouse için sağlıklı olacağını düşünmüyorum, dün nemliydi o halde bile kullanmadım. Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Başlıkta yazdığı gibi sorun olur mu setupıma? Mouse, klavye, PC vb. Genişletmek için tıkla... Bırak kurusun, mouse için sağlıklı olacağını düşünmüyorum, dün nemliydi o halde bile kullanmadım.
KS KS mehmethanottoman Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #3 Deiinzz dedi: Bırak kurusun, mouse için sağlıklı olacağını düşünmüyorum, dün nemliydi o halde bile kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Kuru gibi görünüyor ama emin olamadım Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Bırak kurusun, mouse için sağlıklı olacağını düşünmüyorum, dün nemliydi o halde bile kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Kuru gibi görünüyor ama emin olamadım
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 13 Mart 2025 #4 mehmethanottoman dedi: Kuru gibi görünüyor ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Elleyince anlarsın zaten hocam, kuru gibi geliyorsa kullan farkı anlarsın. Artı 0 Eksi
mehmethanottoman dedi: Kuru gibi görünüyor ama emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Elleyince anlarsın zaten hocam, kuru gibi geliyorsa kullan farkı anlarsın.