F furkontbaba Hectopat Katılım 11 Nisan 2013 Mesajlar 12 3 Haziran 2013 #1 Şirkette çalışıyorum C,C++,VB çalışıyoruz ayrıca Maya gibi programlar bu programları iyi çalıştırabilecek ve güncel oyunları high ayarlarda oynatabilecek bir notebook istiyorum. Saolun. BÜTÇE 2500.
Şirkette çalışıyorum C,C++,VB çalışıyoruz ayrıca Maya gibi programlar bu programları iyi çalıştırabilecek ve güncel oyunları high ayarlarda oynatabilecek bir notebook istiyorum. Saolun. BÜTÇE 2500.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Haziran 2013 #2 Bi konu daha açarsan ceza alacaksın. Diğer konudaki tavsiyelere bakmadan neden yeni konu açıyorsun? Hem hafif hem de oyunları High ayarda açacak bir laptop yok. En azından henüz bu teknoloji mevcut değil. Toshiba U940'a bakabilirsin. GT 630M ekran kartı var. Hafif bir Ultrabook ve aynı zamanda oyun da oynatabiliyor: Toshiba Satellite U940 Ultrabook | hızlıal.com Bu da incelemesi: Toshiba Satellite U940 İncelemesi | Technopat
Bi konu daha açarsan ceza alacaksın. Diğer konudaki tavsiyelere bakmadan neden yeni konu açıyorsun? Hem hafif hem de oyunları High ayarda açacak bir laptop yok. En azından henüz bu teknoloji mevcut değil. Toshiba U940'a bakabilirsin. GT 630M ekran kartı var. Hafif bir Ultrabook ve aynı zamanda oyun da oynatabiliyor: Toshiba Satellite U940 Ultrabook | hızlıal.com Bu da incelemesi: Toshiba Satellite U940 İncelemesi | Technopat
F furkontbaba Hectopat Katılım 11 Nisan 2013 Mesajlar 12 4 Haziran 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Bi konu daha açarsan ceza alacaksın. Diğer konudaki tavsiyelere bakmadan neden yeni konu açıyorsun? Hem hafif hem de oyunları High ayarda açacak bir laptop yok. En azından henüz bu teknoloji mevcut değil. Toshiba U940'a bakabilirsin. GT 630M ekran kartı var. Hafif bir Ultrabook ve aynı zamanda oyun da oynatabiliyor: Toshiba Satellite U940 Ultrabook | hızlıal.com Bu da incelemesi: Toshiba Satellite U940 İncelemesi | Technopat Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Ve teşşekkürler ultrabook için.
Recep Baltaş dedi: Bi konu daha açarsan ceza alacaksın. Diğer konudaki tavsiyelere bakmadan neden yeni konu açıyorsun? Hem hafif hem de oyunları High ayarda açacak bir laptop yok. En azından henüz bu teknoloji mevcut değil. Toshiba U940'a bakabilirsin. GT 630M ekran kartı var. Hafif bir Ultrabook ve aynı zamanda oyun da oynatabiliyor: Toshiba Satellite U940 Ultrabook | hızlıal.com Bu da incelemesi: Toshiba Satellite U940 İncelemesi | Technopat Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Ve teşşekkürler ultrabook için.