Hafif mouse önerisi

Bütçe
Maksimum 4500-5000
8000 Hz olması, shape olarak iyi olması zaten ortak olarak her mouse üzerinde var da yapı kalitesi farkı ne açabilir misin? Mesela benim X1'e vereceğim paraya karşın ek ne olayı vardır.
Malzemesi daha sağlam Coating dediğimiz kaplaması daha iyi. Zaten belirtmişim özelliklerini Eğer benim ekstra bu özelliklere ihtiyacım yok diyorsan X1 al. Ben indirimde diye söylüyorum. Normal fiyatı 4200TL mouse'un zaten.

F1 Extreme mi dersiniz yoksa onu mu?

Extereme olanın adam akıllı bir artısı yok ben gene Waizowl derdim.
Biraz daha araştırma yapıp ikisinden birini alıcam galiba, aslında ultimate modelin gıcırtı ve materyal sorunu extreme modelinde var mı onu bilsem tam olucak. Bir bilginiz var mı ?

Biraz daha araştırma yapıp ikisinden birini alıcam galiba, aslında ultimate modelin gıcırtı ve materyal sorunu extreme modelinde var mı onu bilsem tam olucak. Bir bilginiz var mı ?
Aynı malzeme birinde varsa diğerinde de vardır.

Bilgi verilmemiş biraz araştıracağım, kesin bir bilgi olmaz ise attığınız mouse modelini gözden geçirip alabilirim.

Hocam son bir sorum var, Lamzu Maya X mi yoksa Waizowl Ogm Pro v2 mi?
Waizowl 4200 den 3500 e düşmüş.
Lamzu 4400 den 3900 e düşmüş.
Cevabınız hangisiyse onu alıcam sanırım.

Son düzenleme:
İfadeler: DMN
Ben kendi tutuşuma gör OGM Pro V2 alırdım. Sen hangisi eline daha iyi uyar diye düşünüyorsan onu al.

Ben kendi tutuşuma gör OGM Pro V2 alırdım. Sen hangisi eline daha iyi uyar diye düşünüyorsan onu al.
Aradaki tek fark shape'i ise 400 tl farka değmez. Sanki waizowl daha iyi gibi ve coatingi çok iyi.

Hocam wraith markasına güvenemedim ve Deathadder v3 pro aldım, yeni seri olduğu için o eski üretimlerdeki scroll sorunu yok. Fakat mouse üzerinden çıkan dongle cihazını da bağlamama rağmen yazılımda max 1khz gösteriyor nasıl düzeltebilirim ?

Yani 1khz kullanacağım işlemci çok ısınmasın diye ama 8khz özelliği olsa iyi olur

Son düzenleme:
İfadeler: DMN
V3 Pro'da 8KHZ özelliği yok o mouse'da. 50 dolarlık bir tane dongle var 8KHZ çalışması için onu almak zorundasın oda Türkiye'de satılmıyor.

V3 Pro'da 8KHZ özelliği yok o mouse'da. 50 dolarlık bir tane dongle var 8KHZ çalışması için onu almak zorundasın oda Türkiye'de satılmıyor.
Gerek yok o zaman, zaten çok fark yok diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…