Hafif Mouse ve Yüksek DPI İçin Mousepad Önerisi

batuhan3707

Hectopat
Aklımda SteelSeries QCK Heavy var. Zowie EC2-B kullanıyorum. Sizce QCK Heavy işimi görür mü? Önerilerinizi bekliyorum sizin de.

Corsair MM200 kullanıyorum. Farem Razer Deathadder Elite. Aşırı memmunum. Bundan önce QCK kullanıyordum. Ondan da memmundum lakin yan tarafları iyice kalktı ve açıldı. Bunu 2 yıl kadardır kullanıyorum ve memmunum.
Corsair MM200 kullanıyorum. Farem Razer Deathadder Elite. Aşırı memmunum. Bundan önce QCK kullanıyordum. Ondan da memmundum lakin yan tarafları iyice kalktı ve açıldı. Bunu 2 yıl kadardır kullanıyorum ve memmunum.

Hocam hafif mouse önerisi de mi istiyorsunuz; yüksek DPI'da kullanacağınız hafif (EC2-B çok da hafif değil) mouse'unuz için bir mousepad mi istiyorsunuz sadece?

HyperX Speed Large versiyonuna bakabilirsiniz mousepad olarak, hoşlanmazsanız Zowie G-SR, QCK Heavy, QCK Mass, Corsair MM350, Logitech G240 ve Logitech G440 (sert yüzey) bakabilirsiniz.

Mouse da öneriyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…