V vitoo_scaletta Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 Görselde gördüğünüz odyometri raporum bu değerlerle elenir miyim? Sağlık kurulu doktoru eler mi? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20251009_145750.jpg 113,2 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2025
Görselde gördüğünüz odyometri raporum bu değerlerle elenir miyim? Sağlık kurulu doktoru eler mi? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #2 Dostum geçer gözüküyor ama biraz heyet inisiyatifide önemli.
V vitoo_scaletta Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #3 EAÇ dedi: Dostum geçer gözüküyor ama biraz heyet inisiyatifide önemli. Genişletmek için tıkla... Yarın kbb doktoruna göstereceğim umarım geçirir hocam sağolun.
EAÇ dedi: Dostum geçer gözüküyor ama biraz heyet inisiyatifide önemli. Genişletmek için tıkla... Yarın kbb doktoruna göstereceğim umarım geçirir hocam sağolun.
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #4 vitoo_scaletta dedi: Yarın kbb doktoruna göstereceğim umarım geçirir hocam sağolun. Genişletmek için tıkla... İyi şanslar hocam.
vitoo_scaletta dedi: Yarın kbb doktoruna göstereceğim umarım geçirir hocam sağolun. Genişletmek için tıkla... İyi şanslar hocam.
V vitoo_scaletta Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:23 #5 EAÇ dedi: İyi şanslar hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam KBB madde 19 - A3'e uymaktadır yazdı heyetten geçer miyim yoksa elerler mi?
EAÇ dedi: İyi şanslar hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam KBB madde 19 - A3'e uymaktadır yazdı heyetten geçer miyim yoksa elerler mi?
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek Cuma 12:31 #6 vitoo_scaletta dedi: Hocam KBB madde 19 - A3'e uymaktadır yazdı heyetten geçer miyim yoksa elerler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi yönetmelikte geçer gözüküyor ama heyet bazen kendi insiyatifini kullanabiliyor.
vitoo_scaletta dedi: Hocam KBB madde 19 - A3'e uymaktadır yazdı heyetten geçer miyim yoksa elerler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi yönetmelikte geçer gözüküyor ama heyet bazen kendi insiyatifini kullanabiliyor.
V vitoo_scaletta Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:50 #7 EAÇ dedi: Hocam dediğim gibi yönetmelikte geçer gözüküyor ama heyet bazen kendi insiyatifini kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sanırım heyetin inisiyatifine kaldık...
EAÇ dedi: Hocam dediğim gibi yönetmelikte geçer gözüküyor ama heyet bazen kendi insiyatifini kullanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sanırım heyetin inisiyatifine kaldık...
EAÇ Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GameGaraj Slayer r9t Cinsiyet Erkek Cuma 12:55 #8 vitoo_scaletta dedi: Anladım hocam sanırım heyetin inisiyatifine kaldık... Genişletmek için tıkla... İçinizi rahat tutun o yol size hayırlıysa her şey çözülür bizzat bu işlerle aşırı fazla haşırneşir oldum sizi anlayabiliyorum.
vitoo_scaletta dedi: Anladım hocam sanırım heyetin inisiyatifine kaldık... Genişletmek için tıkla... İçinizi rahat tutun o yol size hayırlıysa her şey çözülür bizzat bu işlerle aşırı fazla haşırneşir oldum sizi anlayabiliyorum.