Hafif oyun + ders için 16-17 bin TL tablet önerisi

Dostlar bütçem bu kadar, hafif oyun oynamayı düşünüyorum ama ağırlıklı ders için kullanılacak. Huawei ve Honor'un bazı güzel modelleri var da Google desteği olmaması bayağı kötü optimizasyonunu düşürüyor GBox, GMscore gibi şeyler kurduğunda. Siz ne önerirsiniz? Sebepleriyle beraber yazar mısınız?

Arkadaşım S10FE+ aldı şu anda bayağı memnun fazla büyük olması haricinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 mu bu mu sizce hocam biliyor musunuz? Veya dezavantajlı kısımları neler?
Yani bir tabletten ne beklediğine bağlı, Hafif oyun demişsin pubg felan oynatıyor yiğenlerimin elinde resmen tablet can çekişiyor ama yinede sağlam kalmayı başarıyor. Görüntü kalitesi renk kalitesi çok iyi, ekran kararması yok, ekran geçişleri hızlı şimdiye kadar hiç kasması olmadı hafızası iyi 258 GB ne bilim ben memnunum, 20-30 k ya tabletler var ama ne biliyim tablet sonuçta çokta abartmamak lazım diye düşünüyorum.

Honor modellerinde Google servislerini kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bütçe yetiyorsa S9'un 12 GB RAM 256 GB hafızalı modeli.
FE olanlar ucuza mal olsun diye Samsung'un kendi işlemcisini kullanıyorlar.
Tab S9FE-TAB S10FE Tab S9'dan güçlü değil!

@Acrobatic_Train1007
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Huaweiden bağımsız bir marka haline geldiğinde google servislerini yeniden kullanmaya başladılar, şu anki tablet-telefon modellerinde sorun yok. Bu incelemede de zaten tüm servisler cihazda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…