B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 31 Mart 2024 #1 Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez.
Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez.
Poyraxel Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 578 Çözümler 2 Yer Monclova,Toledo,Ohio,United States Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon: Nokia 5228 // PC: gtx 680, i3 10105f,8gb ddr4 2300mhz ram, 600watt markası bilinmeyen PSU :D, 500gb m.2 ssd // asus prime H510M-E // Windows 10 21H2 // Laptop: Acer extensa 5620 // İATKOS V7 Leopard Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #2 BONAPARTEIV dedi: Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Hafif tarz ne demek hocam . (Allah kabul etsin)
BONAPARTEIV dedi: Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Hafif tarz ne demek hocam . (Allah kabul etsin)
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.771 Çözümler 7 31 Mart 2024 #4 Left 4 Dead 2.
Clever Centipat Kek günü Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #5 Need For Speed: Carbon
FA5 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #6 GTA San Andreas (her ramazan geleneksel olarak baştan sona bitiririm)
B BONAPARTEIV Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 245 31 Mart 2024 #7 Poyraxel dedi: Hafif tarz ne demek hocam . (Allah kabul etsin) Genişletmek için tıkla... Hocam çok aksiyonlu olmadan demek istedim yani stratejik oyunlar gibi olabilir. ManchesterCity dedi: Hades. Genişletmek için tıkla... Çok oynadım artık çok hevesim kalmadı. noclip dedi: Left 4 Dead 2. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar olmadan çok sıkıcı geliyor. Clever dedi: Need for Speed: Carbon. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam. FA5 dedi: GTA San Andreas (her ramazan geleneksel olarak baştan sona bitiririm) Genişletmek için tıkla... Hocam bende oynamak istiyorum ama oyun çok tuzlu nereden indiririm?
Poyraxel dedi: Hafif tarz ne demek hocam . (Allah kabul etsin) Genişletmek için tıkla... Hocam çok aksiyonlu olmadan demek istedim yani stratejik oyunlar gibi olabilir. ManchesterCity dedi: Hades. Genişletmek için tıkla... Çok oynadım artık çok hevesim kalmadı. noclip dedi: Left 4 Dead 2. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar olmadan çok sıkıcı geliyor. Clever dedi: Need for Speed: Carbon. Genişletmek için tıkla... Bakalım hocam. FA5 dedi: GTA San Andreas (her ramazan geleneksel olarak baştan sona bitiririm) Genişletmek için tıkla... Hocam bende oynamak istiyorum ama oyun çok tuzlu nereden indiririm?
FA5 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400H RTX 3050 16GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #8 BONAPARTEIV dedi: Hocam çok aksiyonlu olmadan demek istedim yani stratejik oyunlar gibi olabilir. Çok oynadım artık çok hevesim kalmadı. Arkadaşlar olmadan çok sıkıcı geliyor. Bakalım hocam. Hocam bende oynamak istiyorum ama oyun çok tuzlu nereden indiririm? Genişletmek için tıkla... Hocam bende Steam'de zamanında alamadım ben PCSX2 PlayStation 2 emülatöründen grafikleri yükseltip kol bağlayıp oynuyorum.
BONAPARTEIV dedi: Hocam çok aksiyonlu olmadan demek istedim yani stratejik oyunlar gibi olabilir. Çok oynadım artık çok hevesim kalmadı. Arkadaşlar olmadan çok sıkıcı geliyor. Bakalım hocam. Hocam bende oynamak istiyorum ama oyun çok tuzlu nereden indiririm? Genişletmek için tıkla... Hocam bende Steam'de zamanında alamadım ben PCSX2 PlayStation 2 emülatöründen grafikleri yükseltip kol bağlayıp oynuyorum.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.556 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2024 #9 Team Fortress 2.
arda003600 Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #10 BONAPARTEIV dedi: Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Warband.
BONAPARTEIV dedi: Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Warband.