Hafif oyun önerisi

Hocam çok teşekkürler ama ben Warband'i çok duydum ama hiç başlamadım zor bir oyun mu zorlanır mıyım?

Yok hocam süper oyun başla şiddetle tavsiye ederim ama tabii ki renkler ve zevkler farklıdır belli olmaz ama beğenirsin bence çok zorda değil alışırsın.

Minecraft ve stardew valley oynayabilirsin.

Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez.

RimWorld, Oxygen Not Included.

Biraz stressin kimseye zararı olmaz

Oruç oruç fena sıkıldım. Platform fark etmez, oyun önerin. Böyle hafif tarzda, basından kalkmayacağım bir oyun olsa tadından yenmez.

The room diyebilirim oyun 5 seriden ve makul bir fiyattan oluşuyor oynadığım en iyi 5 oyun içine girebilir.

Stardew Valley baştan sona bitirdim çok iyi kesinlikle öneririm. Minecraft olabilir. Mount & Blade Warband'de güzel oyun yıllardır oynuyorum. Cracke destek yok ama, Mount & Blade crack indirebilirsin.

Stardew Valley baştan sona bitirdim çok iyi kesinlikle öneririm. Minecraft olabilir. Mount & Blade Warband'de güzel oyun yıllardır oynuyorum. Cracke destek yok ama, Mount & Blade crack indirebilirsin.

Bilgisayarıma sokmam hocam crack ama oyunların hepsini almam Mount & Blade aldım.Şuan

RimWorld, Oxygen Not Included.

Biraz stressin kimseye zararı olmaz

Hemen yazdım listeye şimdi akarım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…