LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Hafif Parliament istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2024
Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 Parliament Aqua Blue ve Parliament Midnight Blue hafif olanı.
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 Falconn06 dedi: Parliament Aqua Blue ve Parliament Midnight Blue hafif olanı. Genişletmek için tıkla... Ya gördümde night blue gibi çok kötü filtresi yoktur değil mi? LabelAmiri dedi: Ya gördümde night blue gibi çok kötü filtresi yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... o filtreler çöküyor midnight blue da oyleyse almayı tercih etmem parliament night bluedan biliyorum o ortası boş filtrenin Son düzenleme: 11 Ağustos 2024
Falconn06 dedi: Parliament Aqua Blue ve Parliament Midnight Blue hafif olanı. Genişletmek için tıkla... Ya gördümde night blue gibi çok kötü filtresi yoktur değil mi? LabelAmiri dedi: Ya gördümde night blue gibi çok kötü filtresi yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... o filtreler çöküyor midnight blue da oyleyse almayı tercih etmem parliament night bluedan biliyorum o ortası boş filtrenin
Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 LabelAmiri dedi: Ya gördümde night blue gibi çok kötü filtresi yoktur değil mi? o filtreler çöküyor midnight blue da oyleyse almayı tercih etmem parliament night bluedan biliyorum o ortası boş filtrenin Genişletmek için tıkla... Yok, iyi ama hafif dediğim gibi.
LabelAmiri dedi: Ya gördümde night blue gibi çok kötü filtresi yoktur değil mi? o filtreler çöküyor midnight blue da oyleyse almayı tercih etmem parliament night bluedan biliyorum o ortası boş filtrenin Genişletmek için tıkla... Yok, iyi ama hafif dediğim gibi.
LabelAmiri Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 Falconn06 dedi: Yok, iyi ama hafif dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... tamamdır
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.061 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #6 LabelAmiri dedi: tamamdır Genişletmek için tıkla... Hocam nıght blue dan dhaa ince olduğu için çökme öyle kolay olmaz. Alıp denemenizi tavsiye ederim.
LabelAmiri dedi: tamamdır Genişletmek için tıkla... Hocam nıght blue dan dhaa ince olduğu için çökme öyle kolay olmaz. Alıp denemenizi tavsiye ederim.