Hafif ve kullanışlı Linux dağıtımı önerileri

Sanırım aralarında en düşük sistemi isteyen dağıtım Zorin OS Lite. Bu sürümde Zorin OS da kullanılan bütün uygulamalar kullanılabiliyor mu?

Sanırım aralarında en düşük sistemi isteyen dağıtım Zorin OS Lite. Bu sürümde Zorin OS da kullanılan bütün uygulamalar kullanılabiliyor mu?

Evet kullanılabiliyor. Aralarındaki tek fark Zorin OS Core (Normal Sürüm) GNOME masaüstü ortamını kullanırken Zorin OS Lite XFCE masaüstü. Her ikisine de Ubuntu da kullanılan uygulamalar yüklenebilir.

Evet kullanılabiliyor. Aralarındaki tek fark Zorin OS Core (Normal Sürüm) GNOME masaüstü ortamını kullanırken Zorin OS Lite Xfce masaüstü. Her ikisine de Ubuntu da kullanılan uygulamalar yüklenebilir.

Tamamdır çok sağ olun o zaman Zorin OS Lite'ı kuruyorum.

Ben Linux dağıtımları ile ilk tanıştığım zaman belli başlı bazı sorunlar ile karşılaşmıştım. Eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Steam'in indirme yerine geldim dosya uzantısına baktım ama Debian tabanlı sanırım. Zoin OS da kullanabilir miyim Steam'ı?

Steam'in indirme yerine geldim dosya uzantısına baktım ama Debian tabanlı sanırım. Zoin OS da kullanabilir miyim Steam'ı?

Ubuntu da Debian'ı taban alır. Yani Ubuntu tabanlı sistemlerde .deb uzantılı dosyaları açabilirsiniz. Steam'i kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…