Hafif ve modlanmış Windows 10 sürümü önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bana daha hafif, performanslı, daha sistemimi yoracak ve bununla beraber çok fazla kısıtlamada getirmeyecek bir sürüm önerebilir misiniz?

Windows 10 GhostSpectre SuperLite

İyi yanları işlemci kullanımı neredeyse %0 hiç artış yok, Ram Kullanımı Ortalama 1GB İla 700mb ortalama windowsa göre 2 kat düşük ve neredeyse tüm Windows hizmetleri kapalı. Ama sistemin kendi toolboxu var oradan istedikleriniz açabilirsiniz, Güvenebilirsiniz 3-4 Aydır kullanıyorum HPET Vs. Kapalı olarak gelir eğer ayar yapıcaksanız toolbox dan yapabilirsiniz bir iki tuş la bitiyor iş.

Bende çorludayım

Microsoft Store yükle gelir mi hocam veya herhangi bir sorun çıkartır mı? Minecraft Java Edition'a sahip değilim ama Bedrock Edition'a sahibim onu oynamak için de Microsoft Store lazım. İçinde var mı veya sonradan kolay bir şekilde yükleyebiliyor muyuz?

Bu arada forumda ben hariç çorluda yaşayan 3 kişi gördüm ne kadar çok varmış ya

ToolBox Da Store u aktif et seçeneği bulunmaktadır ayrıca toolbox paneli böyledir. ve chrome vs işlemcinizi leş kullanıyorsa artık %5 falan kullanır bende %40 falanken şimdi %5-4 civarı.
Kurmadan Önce Türkiyede Oturuyorsanız Zaman Ayarınızı Istanbul Yapın Ve CloudFlare DNS 1.1.1.1 - 1.0.0.1 Kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…