Glock Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 631 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar windows için premier gibi yüklü olmayan hafif ücretsiz bir edit programı var mıdır?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 29 Ağustos 2023 #2 Capcut.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 Programlar bence ağır olmaz sizin yapacağınız işlem ağırlaştıra bilir diye düşünüyorum. CapCut uzak durun şimdilik Filmora göz ata bilirsiniz.
Programlar bence ağır olmaz sizin yapacağınız işlem ağırlaştıra bilir diye düşünüyorum. CapCut uzak durun şimdilik Filmora göz ata bilirsiniz.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 29 Ağustos 2023 #4 Dragonsaw dedi: Filmora göz ata bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Filmora ücretsiz değil yalnız hocam. Capcut'ı ben de kullanmıyorum, eğer konu sahibi için sıkıntı değilse en güzel tavsiyem Davinci Resolve olur.
Dragonsaw dedi: Filmora göz ata bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Filmora ücretsiz değil yalnız hocam. Capcut'ı ben de kullanmıyorum, eğer konu sahibi için sıkıntı değilse en güzel tavsiyem Davinci Resolve olur.