Hafif viski önerisi

noliyeb

Centipat
Daha fazla  
Bir kez Tuborg Gold içtim onun dışında hiç alkol içmedim o yüzden sanırım yumuşak bir şeyle baslamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Ayrıca internetten baktım Jack Daniel's Chivas Regal falan hepsi 35 ve üstü boyutlarda. Tekellerde 15CL'lik falan boyutları satılmıyor mu?

Bir kez Tuborg Gold içtim onun dışında hiç alkol içmedim o yüzden sanırım yumuşak bir şeyle baslamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Ayrıca internetten baktım jack Daniel's Chivas Regal falan hepsi 35 ve üstü boyutlarda. Tekellerde 15CL'lik falan boyutları satılmıyor mu?

Viskiler her türlü ağır gelir viski cola gibi şeyler ile yumuşatabilirsiniz 20'lik olarak red label olması lazım.

Bir kez Tuborg Gold içtim onun dışında hiç alkol içmedim o yüzden sanırım yumuşak bir şeyle baslamam gerekiyor. Ne önerirsiniz? Ayrıca internetten baktım jack Daniel's Chivas Regal falan hepsi 35 ve üstü boyutlarda. Tekellerde 15CL'lik falan boyutları satılmıyor mu?

Passport scotch, içtiğimde bana aşırı hafif gelmişti. Ortamda içtiğim için mi bilmem. İlle de viski olsun istemiyorsanız ballı Jack Daniel's var o süper ötesiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı