Hafif Windows 10 sürümü önerisi

sonerbrc

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB RAM
Windows 10 yüklemek istiyorum sistem gereksinimlerim düşük olduğu için kasmasını istemiyorum. Hafif bir Windows 10 sürümü önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1507 sürümü ilk sürümdür ve bende kullanıyorum sistemim kötü ama bu sürüm sayesinde stabil bir şekilde kullanabiliyorum (güvenlik desteği kesildi) ama kasmadan kullanabiliyorsun.

LTSC duyduğuma göre Microsoft Store dışı bir şey yükleyemiyormuş doğru mu bu? Bir de okuduğum bir forumda Home Single Language'in de hafif bir Windows olduğu söylenmiş önerir misiniz?

LTSC duyduğuma göre Microsoft Store dışı bir şey yükleyemiyormuş doğru mu bu? Bir de okuduğum bir forumda Home Single Language'in de hafif bir Windows olduğu söylenmiş önerir misiniz?

Hayır yükleyeblirsininiz SSD varsa Windows 10 Home kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Konuyu adminler mi kapatabiliyor yoksa benim mi bir şey yapmam lazım uzun süredir kullanmıyorum Technopat'ı.

Eğer güvenlik güncelleştirmeleri vb. sorun değilse dediğim gibi 1507 sürümünüde kullanabilirsin yeni sürümlerde PC kasarken 1507'de kasmıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…