Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 5 Ocak 2024 #11 yigitxx7 dedi: Usta zaten yazdım oraya kargo paketi yırtıldı ama ürün paketi tertemiz diye. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam, kargo poşeti zaten çöp olduğu için böyle diyeceğinizi tahmin etmedim.
yigitxx7 dedi: Usta zaten yazdım oraya kargo paketi yırtıldı ama ürün paketi tertemiz diye. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam, kargo poşeti zaten çöp olduğu için böyle diyeceğinizi tahmin etmedim.
Y yigitxx7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #12 Silinen üye dedi: Pardon hocam, kargo poşeti zaten çöp olduğu için böyle diyeceğinizi tahmin etmedim. Genişletmek için tıkla... Np hocam.
Silinen üye dedi: Pardon hocam, kargo poşeti zaten çöp olduğu için böyle diyeceğinizi tahmin etmedim. Genişletmek için tıkla... Np hocam.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 5 Ocak 2024 #13 yigitxx7 dedi: Hepsiburada'dan aldım kutuda sıkıntı yok sadece kargo paketinde sıkıntı var hafif yırtık. Genişletmek için tıkla... Kargo paketiyse tamam sorun oluşmaz, ben ürünün kendi kutusunda yırtık var olarak anladım.
yigitxx7 dedi: Hepsiburada'dan aldım kutuda sıkıntı yok sadece kargo paketinde sıkıntı var hafif yırtık. Genişletmek için tıkla... Kargo paketiyse tamam sorun oluşmaz, ben ürünün kendi kutusunda yırtık var olarak anladım.