A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 maleniaa dedi: Arkadaşlar peki bir şey daha soracağım benim başka bir pc daha vardı ama o pc açılmıyor ekranı bozuk şimdi diski söktüm sağlığına nasıl bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminize takarak bu programdan bakabilirsiniz.
maleniaa dedi: Arkadaşlar peki bir şey daha soracağım benim başka bir pc daha vardı ama o pc açılmıyor ekranı bozuk şimdi diski söktüm sağlığına nasıl bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminize takarak bu programdan bakabilirsiniz.
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 Assecreed dedi: Kendi sisteminize takarak bu programdan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi laptopuma takmam biraz zor yani yanlış bir şey yapabilirim.
Assecreed dedi: Kendi sisteminize takarak bu programdan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi laptopuma takmam biraz zor yani yanlış bir şey yapabilirim.
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #13 maleniaa dedi: Hocam kendi laptopuma takmam biraz zor yani yanlış bir şey yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Zarar görmüş HDD'yi denediğiniz bilgisayarda deneyin.
maleniaa dedi: Hocam kendi laptopuma takmam biraz zor yani yanlış bir şey yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Zarar görmüş HDD'yi denediğiniz bilgisayarda deneyin.
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #14 Lostless dedi: Zarar görmüş HDD'yi denediğiniz bilgisayarda deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an deniyorum da zarar görmüş HDD'nin bağlandığı şeyi çıkartamıyorum vidalarını mı sökmem lazım. Şu: Dosya Ekleri image.jpg 147,1 KB · Görüntüleme: 28
Lostless dedi: Zarar görmüş HDD'yi denediğiniz bilgisayarda deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an deniyorum da zarar görmüş HDD'nin bağlandığı şeyi çıkartamıyorum vidalarını mı sökmem lazım. Şu:
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #15 maleniaa dedi: Hocam şu an deniyorum da zarar görmüş HDD'nin bağlandığı şeyi çıkartamıyorum vidalarını mı sökmem lazım? Şu: Genişletmek için tıkla... Varsa sökmeyi deneyin.
maleniaa dedi: Hocam şu an deniyorum da zarar görmüş HDD'nin bağlandığı şeyi çıkartamıyorum vidalarını mı sökmem lazım? Şu: Genişletmek için tıkla... Varsa sökmeyi deneyin.
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #16 Söktüm onu diğerini taktım ama onda windows yüklü değilmiş windowdda yükleyemiyorum çünkü o taktığım laptopun klavyesi çalışmıyor. Tek ihtimal kendi laptopuma takmam. Bu arada hard disk şu eğer sağlıklıysa nasıldır?
Söktüm onu diğerini taktım ama onda windows yüklü değilmiş windowdda yükleyemiyorum çünkü o taktığım laptopun klavyesi çalışmıyor. Tek ihtimal kendi laptopuma takmam. Bu arada hard disk şu eğer sağlıklıysa nasıldır?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #17 İyi sayılır. Tabi günümüz disklerine yaklaşamaz.