ManOs Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #11 Ivar Ragnarssonn dedi: Listdisk komutunu ayrı yazın. Sitenin otomatik düzeltmesi kelimeleri birleştirmiş. Olması gereken list disk şeklinde. Genişletmek için tıkla... O şekilde denedim ama hâlâ bu disk yazma korumalıdır diyor.
Ivar Ragnarssonn dedi: Listdisk komutunu ayrı yazın. Sitenin otomatik düzeltmesi kelimeleri birleştirmiş. Olması gereken list disk şeklinde. Genişletmek için tıkla... O şekilde denedim ama hâlâ bu disk yazma korumalıdır diyor.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 14 Ağustos 2021 #12 ManOs dedi: O şekilde denedim ama hâlâ bu disk yazma korumalıdır diyor. Genişletmek için tıkla... Şirket olarak en iyisi olduklarından Veri kurtarma hizmetlerini öneririm.
ManOs dedi: O şekilde denedim ama hâlâ bu disk yazma korumalıdır diyor. Genişletmek için tıkla... Şirket olarak en iyisi olduklarından Veri kurtarma hizmetlerini öneririm.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Ağustos 2021 #13 ManOs dedi: O şekilde denedim ama hâlâ bu disk yazma korumalıdır diyor. Genişletmek için tıkla... Diskteki dosyalara Linux bir işletim sisteminde erişmeyi deneyebilirsiniz.
ManOs dedi: O şekilde denedim ama hâlâ bu disk yazma korumalıdır diyor. Genişletmek için tıkla... Diskteki dosyalara Linux bir işletim sisteminde erişmeyi deneyebilirsiniz.