C ckaracar Ziyaretçi 28 Temmuz 2013 #1 Nikon kameramda çektiğim resimler hafıza kartımdan bir şekilde silinmiş, resimleri geri getirmek için bana hangi programları tavsiye edersiniz? Recuva programını denedim fakat resim buluyor ama kurtarılamıyor...
Nikon kameramda çektiğim resimler hafıza kartımdan bir şekilde silinmiş, resimleri geri getirmek için bana hangi programları tavsiye edersiniz? Recuva programını denedim fakat resim buluyor ama kurtarılamıyor...
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Temmuz 2013 #2 PhotoRec - CGSecurity Bu programa da bakabilirsin.
C ckaracar Ziyaretçi 28 Temmuz 2013 #3 Egemen dedi: PhotoRec - CGSecurity Bu programa da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok karışık bir programa benziyor..
Egemen dedi: PhotoRec - CGSecurity Bu programa da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok karışık bir programa benziyor..
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 28 Temmuz 2013 #4 Restorer Ultimate deneyin.
C ckaracar Ziyaretçi 29 Temmuz 2013 #5 Burak Alkan dedi: Restorer Ultimate deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim resimleri buluyor ama açamıyorum resimleri..
Burak Alkan dedi: Restorer Ultimate deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim resimleri buluyor ama açamıyorum resimleri..