Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Yer Toronto 26 Temmuz 2021 #11 Yavaş olabilir.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #12 Kurulur da kullanılmaz. Hızdan kaynaklı bir uygulamayı açarken yıllar bile geçebilir. SD kart zaten depolama için, üzerine OS kurmak saçmalıktan öteye gidemez.
Kurulur da kullanılmaz. Hızdan kaynaklı bir uygulamayı açarken yıllar bile geçebilir. SD kart zaten depolama için, üzerine OS kurmak saçmalıktan öteye gidemez.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 26 Temmuz 2021 #13 Dans eden noodle dedi: Hmm anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile Hafiza kartı bilgisayara takıp isteğin bir işletim sistemini Rufus yada herhangi bir programla yazdırabilirsin.
Dans eden noodle dedi: Hmm anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile Hafiza kartı bilgisayara takıp isteğin bir işletim sistemini Rufus yada herhangi bir programla yazdırabilirsin.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.577 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 26 Temmuz 2021 #14 Lodge dedi: Olabiliyor fakat mantıksız. Böyle bir değer almanız kaçınılmaz. Eki Görüntüle 1119100 @Efbiay0 komik olan ne? Genişletmek için tıkla... .
Lodge dedi: Olabiliyor fakat mantıksız. Böyle bir değer almanız kaçınılmaz. Eki Görüntüle 1119100 @Efbiay0 komik olan ne? Genişletmek için tıkla... .
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 26 Temmuz 2021 #15 Glade dedi: Eki Görüntüle 1119108 Eki Görüntüle 1119109. Genişletmek için tıkla... LTT izleyip sonuçları görebilirsin. Hatta sana yardımcı olayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Glade dedi: Eki Görüntüle 1119108 Eki Görüntüle 1119109. Genişletmek için tıkla... LTT izleyip sonuçları görebilirsin. Hatta sana yardımcı olayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.577 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 26 Temmuz 2021 #16 Lodge dedi: LTT izleyip sonuçları görebilirsin. Hatta sana yardımcı olayım. Tarayıcı açık iken alınan sonuç bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kendi HDD'mde görüyorum.
Lodge dedi: LTT izleyip sonuçları görebilirsin. Hatta sana yardımcı olayım. Tarayıcı açık iken alınan sonuç bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kendi HDD'mde görüyorum.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 26 Temmuz 2021 #17 Hafıza kartı konuşuyoruz bilmem farkında mısın?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.577 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 26 Temmuz 2021 #18 Lodge dedi: Hafıza kartı konuşuyoruz bilmem farkında mısın? Genişletmek için tıkla... Onu diyorsan, SD to USB'yi kullanması gerek. Onun yerine direkt USB kullansa daha iyi olur.
Lodge dedi: Hafıza kartı konuşuyoruz bilmem farkında mısın? Genişletmek için tıkla... Onu diyorsan, SD to USB'yi kullanması gerek. Onun yerine direkt USB kullansa daha iyi olur.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 4 Ağustos 2021 #19 Raspberry Pi serisinde SD kart icerisine kuruyorsun sistemi. Hiz konusunda nasil bilmiyorum ama, USB uzerinden de kullanabilirsin bunun yerine.
Raspberry Pi serisinde SD kart icerisine kuruyorsun sistemi. Hiz konusunda nasil bilmiyorum ama, USB uzerinden de kullanabilirsin bunun yerine.