nic0las Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 7 Nisan 2021 #11 381145 dedi: Evet yapabiliyorduk benim kuzenim yapmıştı. Genişletmek için tıkla... İlgili konu veya video var mı aramıştım ama bulamamıştım. Varsa ulaştırabilir misiniz?
381145 dedi: Evet yapabiliyorduk benim kuzenim yapmıştı. Genişletmek için tıkla... İlgili konu veya video var mı aramıştım ama bulamamıştım. Varsa ulaştırabilir misiniz?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 7 Nisan 2021 #12 nic0las dedi: Bilmediğimden soruyorum. İndirme konumunu hafıza kartına konumlandırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Telefondan telefona değişir çok az telefonda var bu özellik.
nic0las dedi: Bilmediğimden soruyorum. İndirme konumunu hafıza kartına konumlandırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Telefondan telefona değişir çok az telefonda var bu özellik.
Ali Tolga Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 345 Yer Skellige 7 Nisan 2021 #13 Stack dedi: Bende yüklenmiyor. 8 GB telefonum, 64 GB taktım. Yardımcı olan da yok düzgün. Girme hiç o işlere. Harcama paranı eğer daha almadıysan. Genişletmek için tıkla... Hocam siz becerememişsinizdir, insanları yanlış yönlendirmeyin.
Stack dedi: Bende yüklenmiyor. 8 GB telefonum, 64 GB taktım. Yardımcı olan da yok düzgün. Girme hiç o işlere. Harcama paranı eğer daha almadıysan. Genişletmek için tıkla... Hocam siz becerememişsinizdir, insanları yanlış yönlendirmeyin.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #14 nic0las dedi: İlgili konu veya video var mı aramıştım ama bulamamıştım. Varsa ulaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Uygulamalar>Seçeceğiniz Uygulama>SD Karta Taşı Yani böyle olması lazım. Önce kendi telefonuna yüklüyorsun, sonra SD karta taşıyorsun.
nic0las dedi: İlgili konu veya video var mı aramıştım ama bulamamıştım. Varsa ulaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>Uygulamalar>Seçeceğiniz Uygulama>SD Karta Taşı Yani böyle olması lazım. Önce kendi telefonuna yüklüyorsun, sonra SD karta taşıyorsun.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 7 Nisan 2021 #15 nic0las dedi: Bilmediğimden soruyorum. İndirme konumunu hafıza kartına konumlandırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
nic0las dedi: Bilmediğimden soruyorum. İndirme konumunu hafıza kartına konumlandırabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 7 Nisan 2021 #16 Stack dedi: Ben de yüklenmiyor. 8 GB telefonum, 64 GB taktım. Yardımcı olan da yok düzgün. Girme hiç o işlere. Harcama paranı eğer daha almadıysan. Genişletmek için tıkla... Hocam size 2 yol ve 3 uygulama ve video attım. Daha nasıl yardımcı olayım? Dilerseniz TeamViewer kurun, ben yapayım.
Stack dedi: Ben de yüklenmiyor. 8 GB telefonum, 64 GB taktım. Yardımcı olan da yok düzgün. Girme hiç o işlere. Harcama paranı eğer daha almadıysan. Genişletmek için tıkla... Hocam size 2 yol ve 3 uygulama ve video attım. Daha nasıl yardımcı olayım? Dilerseniz TeamViewer kurun, ben yapayım.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #17 Yükleyemezsiniz yükleseniz bile stabil bir şekilde çalışmaz FPS düşüşü yaşarsınız.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 7 Nisan 2021 #18 Lord Raiden dedi: Hocam size 2 yol ve 3 uygulama ve video attım. Daha nasıl yardımcı olayım? Dilerseniz TeamViewer kurun, ben yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbiri olmuyor kendi telefonu için gösteriyorlar TW'den yapabilirseniz yapın bana kurtulayım.
Lord Raiden dedi: Hocam size 2 yol ve 3 uygulama ve video attım. Daha nasıl yardımcı olayım? Dilerseniz TeamViewer kurun, ben yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbiri olmuyor kendi telefonu için gösteriyorlar TW'den yapabilirseniz yapın bana kurtulayım.