Çözüm Hafızlık kursu ile açık liseye geçiş nasıl yapılır?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bidahaki dönem kayıt olacağım şu an 11. sınıfım geçmek istiyorum bidahaki kayıt zamanında geçersem sorun olmaz değil mi?

Bidahaki dönem kayıt olacağım şu an 11. sınıfım geçmek istiyorum bidahaki kayıt zamanında geçersem sorun olmaz değil mi?

Yok hayır sorun olmaz. 2. dönem kayıtları Ocağın sonu gibi açılıyor hocam. Anlattığım şekilde 2. dönemde geçebilirsin.

Ha bence 11. sınıfı bitir 2. döneme gelmişken konuları gör biliyorsun liseye bir daha dönüş yok günlerini güzel geçir. Ama dersen ki anlaşamıyorum kimseyle okul moralimi bozuyor hayat kalitemi düşürüyor evet direkt geç gitsin.

Vallahi hocam bende arada kalmıştım 11'im 2.dönem geçmek istiyordum da konuların büyük çoğunluğu hem burada hem de geri gelmeyecek zamanlar bir dönem daha dişi sıkarız ne olacak, içimde bir soru işareti var sayende gitti teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. İyisiyle kötüsüyle insan özlüyor lise zamanlarını zamanını iyi değerlendir.

@Rowaulf Ben de geçmeyi düşünüyorum da başvurmadan önce özürsüz devamsızlığım 10 günü geçse de kabul ederler mi?

@Rowaulf kanka selam müsaitsen yardımcı olur musun ? 12.sınıf öğrencisiyim staj görüyorum meslek olduğum için ve çok fazla zaman kaybım oluyor ocak ayında bu hafızlık olayı ile açığa geçebilir miyim NOT{ staja gitmiyorum sadece 2 gün okuluma gidiyorum yılsonu zaten staja gitmediğim için staj puanından dolayı kalacağım ocakta açığa alırsam kalmam o yüzden istiyorum cevap verirsen sevinirim teşekkürler}

@wadore rica etsem sende yardımcı olur musun ?

Hocam sınıfta kalır mısın kalmaz mısın pek bilmiyorum meslek lisesinde işler nasıl işliyor. Fakat açığa geçebilirsiniz bir anda bir kural vs. değiştirmezlerse ki değiştirmezler. Kayıtlar açılır açılmaz vaktin bol olacağı için önce konu sahibi arkadaşın yolunu dene olmazsa parasını verir geçersin.

hocam parasını verir geçersin derken o nasıl oluyor hafızlık kursuna başvuru yapıp ondan sonra geçmemiz lazım değil mi Açık Lise TV attığınız videoyu izlemiştim de @wadore

Hocam parasını verir geçersin derken o nasıl oluyor hafızlık kursuna başvuru yapıp ondan sonra geçmemiz lazım değil mi Açık Lise TV attığınız videoyu izlemiştim de

Bu konunun 2. sayfasında açıkladım hocam. 1000 TL gibi bir ücret ödüyorsun hafızlık işlerini falan senin adına oradaki memurlar hallediyorlar. Tabii açık lise kayıt ücreti ve biyometrik fotoğraf ücretleri falan da var 2. sayfaya baktığında detaylıca görürsün hocam.

Tamam hocam sağ olun 1.dönem sonu eğer staj devamsızlığından sınıfta kalmazsam kayıtlar açıldığında ilk e yaygın uzerinden kursu denerim sonra sizin söylediğinizi söylerim umarım ikisinden birinde açığa geçebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…