Çözüm Hafızlık kursu ile açık liseye geçiş nasıl yapılır?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bidahaki dönem kayıt olacağım şu an 11. sınıfım geçmek istiyorum bidahaki kayıt zamanında geçersem sorun olmaz değil mi?

Bidahaki dönem kayıt olacağım şu an 11. sınıfım geçmek istiyorum bidahaki kayıt zamanında geçersem sorun olmaz değil mi?

Yok hayır sorun olmaz. 2. dönem kayıtları Ocağın sonu gibi açılıyor hocam. Anlattığım şekilde 2. dönemde geçebilirsin.

Ha bence 11. sınıfı bitir 2. döneme gelmişken konuları gör biliyorsun liseye bir daha dönüş yok günlerini güzel geçir. Ama dersen ki anlaşamıyorum kimseyle okul moralimi bozuyor hayat kalitemi düşürüyor evet direkt geç gitsin.

Vallahi hocam bende arada kalmıştım 11'im 2.dönem geçmek istiyordum da konuların büyük çoğunluğu hem burada hem de geri gelmeyecek zamanlar bir dönem daha dişi sıkarız ne olacak, içimde bir soru işareti var sayende gitti teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. İyisiyle kötüsüyle insan özlüyor lise zamanlarını zamanını iyi değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…