wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Kasım 2025 #31 razield dedi: Tamam hocam sağ olun 1.dönem sonu eğer staj devamsızlığından sınıfta kalmazsam kayıtlar açıldığında ilk e yaygın uzerinden kursu denerim sonra sizin söylediğinizi söylerim umarım ikisinden birinde açığa geçebilirim. Genişletmek için tıkla... Umarım her şey gönlünüzce olur hocam.
razield dedi: Tamam hocam sağ olun 1.dönem sonu eğer staj devamsızlığından sınıfta kalmazsam kayıtlar açıldığında ilk e yaygın uzerinden kursu denerim sonra sizin söylediğinizi söylerim umarım ikisinden birinde açığa geçebilirim. Genişletmek için tıkla... Umarım her şey gönlünüzce olur hocam.
razield Attopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2025 #32 wadore dedi: Umarım her şey gönlünüzce olur hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sizin de, siz açık öğretime geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı sınıfta geçtiniz?
wadore dedi: Umarım her şey gönlünüzce olur hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sizin de, siz açık öğretime geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı sınıfta geçtiniz?
wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Kasım 2025 #33 razield dedi: Sağ olun sizin de, siz açık öğretime geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı sınıfta geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Evet para vererek geçtim ben 12. sınıfım.
razield dedi: Sağ olun sizin de, siz açık öğretime geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı sınıfta geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Evet para vererek geçtim ben 12. sınıfım.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.831 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #34 razield dedi: Sağ olun sizin de, siz açık öğretime geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı sınıfta geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem hâlâ aynı, geçebilirsiniz.
razield dedi: Sağ olun sizin de, siz açık öğretime geçtiniz mi geçtiyseniz kaçıncı sınıfta geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem hâlâ aynı, geçebilirsiniz.
razield Attopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #35 Rowaulf dedi: Sistem hâlâ aynı, geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyeceğim teşekkürler
Rowaulf dedi: Sistem hâlâ aynı, geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyeceğim teşekkürler