HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Bugün IMEI kayıt işlemini yapamayacağım, zam gelmeden cumartesi pazar da kayıt ettirebilir miyim? İşlemi e-Devlet üzerinden Online gerçekleştireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Bugün IMEI kayıt işlemini yapamayacağım, zam gelmeden cumartesi pazar da kayıt ettirebilir miyim? İşlemi e-Devlet üzerinden Online gerçekleştireceğim.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 7 Temmuz 2023 #2 HestiaS dedi: Bugün IMEI kayıt işlemini yapamayacağım, zam gelmeden cumartesi pazar da kayıt ettirebilir miyim? İşlemi e-Devlet üzerinden Online gerçekleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Bu gece yürürlüğe girdiği için bu gece yapmak gerek.
HestiaS dedi: Bugün IMEI kayıt işlemini yapamayacağım, zam gelmeden cumartesi pazar da kayıt ettirebilir miyim? İşlemi e-Devlet üzerinden Online gerçekleştireceğim. Genişletmek için tıkla... Bu gece yürürlüğe girdiği için bu gece yapmak gerek.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Bu gece yürürlüğe girdiği için bu gece yapmak gerek. Genişletmek için tıkla... Pazartesi yürürlüğe giriyor. Sorduğum şey ise cumartesi-pazar günleri bu işlemi online olarak yapabilip yapamayacağım.
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Bu gece yürürlüğe girdiği için bu gece yapmak gerek. Genişletmek için tıkla... Pazartesi yürürlüğe giriyor. Sorduğum şey ise cumartesi-pazar günleri bu işlemi online olarak yapabilip yapamayacağım.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 7 Temmuz 2023 #4 HestiaS dedi: Pazartesi yürürlüğe giriyor. Sorduğum şey ise cumartesi-pazar günleri bu işlemi online olarak yapabilip yapamayacağım. Genişletmek için tıkla... Biliyorsan paylaş bizde öğrenelim beğenmedim atman saçmalık.
HestiaS dedi: Pazartesi yürürlüğe giriyor. Sorduğum şey ise cumartesi-pazar günleri bu işlemi online olarak yapabilip yapamayacağım. Genişletmek için tıkla... Biliyorsan paylaş bizde öğrenelim beğenmedim atman saçmalık.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Biliyorsan paylaş bizde öğrenelim beğenmedim atman saçmalık. Genişletmek için tıkla... Bildiğim şey pazartesi yürürlüğe gireceği, o yüzden de hafta sonunda bu işlemi yapabilir miyim diye sormuştum.
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Biliyorsan paylaş bizde öğrenelim beğenmedim atman saçmalık. Genişletmek için tıkla... Bildiğim şey pazartesi yürürlüğe gireceği, o yüzden de hafta sonunda bu işlemi yapabilir miyim diye sormuştum.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Temmuz 2023 #6 HestiaS dedi: Bildiğim şey pazartesi yürürlüğe gireceği, o yüzden de hafta sonunda bu işlemi yapabilir miyim diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yürürlüğe bugün girdi hocam.
HestiaS dedi: Bildiğim şey pazartesi yürürlüğe gireceği, o yüzden de hafta sonunda bu işlemi yapabilir miyim diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yürürlüğe bugün girdi hocam.