Hafta sonu etkinliğine gitmek zorunlu mu?

Mslc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, lise 2. Sınıfa başlayacağım ancak yarın etkinlik varmış. Katılmayan mazeret bildirmek zorunda vs. deniyor. Gitmeyeceğim mazeret bildirmek zorunda mıyım? Yarın hafta sonu olduğu için.

Arkadaşlar, lise 2. Sınıfa başlayacağım ancak yarın etkinlik varmış. Katılmayan mazeret bildirmek zorunda vs. deniyor. Gitmeyeceğim mazeret bildirmek zorunda mıyım? Yarın hafta sonu olduğu için.
Yürürlülüğe göre cumartesi pazar resmi tatil, hayır bir şey bildirmek zorunda değilsin, en azından ben böyle biliyorum.

Bildirmek zorunda değilsin. En azından ben öyle biliyorum ve gitmeyecek olsam bildirmezdim.

Sonuç olarak ben 3 aylık tatilimi bitirmedim. Belki tatildeyim, belki hastayım, belki gelmek istemiyorum. Bu ben hariç kimseyi ilgilendirmez. Tatil benim.

Gitme ailemle planım vardı de bir şey diyemezler zaten çok takma.

Yalan söyleyip günaha girmesine gerek yok, gelmek istemiyorum demesi bile bir mazeret sayılır zaten. Herhangi bir zorunluluğa dayatamazlar.

Dünyada o kadar pedofili, tecavücü varken basit bir yalanın sorun olacağını hiç sanmıyorum sonuçta hiçbirimiz peygamber değiliz.

Gitme ailemin bana işi düştü dersin sorarlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…