Yürürlülüğe göre cumartesi pazar resmi tatil, hayır bir şey bildirmek zorunda değilsin, en azından ben böyle biliyorum.Arkadaşlar, lise 2. Sınıfa başlayacağım ancak yarın etkinlik varmış. Katılmayan mazeret bildirmek zorunda vs. deniyor. Gitmeyeceğim mazeret bildirmek zorunda mıyım? Yarın hafta sonu olduğu için.
Yalan söyleyip günaha girmesine gerek yok, gelmek istemiyorum demesi bile bir mazeret sayılır zaten. Herhangi bir zorunluluğa dayatamazlar.Gitme ailemle planım vardı de bir şey diyemezler zaten çok takma.
Yalan söyleyip günaha girmesine gerek yok, gelmek istemiyorum demesi bile bir mazeret sayılır zaten. Herhangi bir zorunluluğa dayatamazlar.
Gitme ailemin bana işi düştü dersin sorarlarsaArkadaşlar, lise 2. Sınıfa başlayacağım ancak yarın etkinlik varmış. Katılmayan mazeret bildirmek zorunda vs. deniyor. Gitmeyeceğim mazeret bildirmek zorunda mıyım? Yarın hafta sonu olduğu için.
Ne etkinligi?Arkadaşlar, lise 2. Sınıfa başlayacağım ancak yarın etkinlik varmış. Katılmayan mazeret bildirmek zorunda vs. deniyor. Gitmeyeceğim mazeret bildirmek zorunda mıyım? Yarın hafta sonu olduğu için.
Ne etkinligi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.