Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Şubat 2017 #31 Klasik bir hafta sonu daha olucağı kesin, Uyan, Lehim yap elektronik parçaları kurcala öğren, İspanyolca çalış, bi' baktım pazar günü akşamı
Klasik bir hafta sonu daha olucağı kesin, Uyan, Lehim yap elektronik parçaları kurcala öğren, İspanyolca çalış, bi' baktım pazar günü akşamı
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Şubat 2017 #32 Calisiyorum. Sabah 5 Öglen 14:30
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 24 Şubat 2017 #33 Neşeli Enginar dedi: Calisiyorum. Sabah 5 Öglen 14:30 Genişletmek için tıkla... Hafta sonu çalışmak zor olmuyor mu? İnsanın bence en az 1 gün dinlenmeye hakkı vardır.
Neşeli Enginar dedi: Calisiyorum. Sabah 5 Öglen 14:30 Genişletmek için tıkla... Hafta sonu çalışmak zor olmuyor mu? İnsanın bence en az 1 gün dinlenmeye hakkı vardır.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 24 Şubat 2017 #34 Tisy dedi: Hafta sonu çalışmak zor olmuyor mu? İnsanın bence en az 1 gün dinlenmeye hakkı vardır. Genişletmek için tıkla... Haftada 3 gün calisiyorum zor degil, sadece Cuma, Cumartesi ve Pazarlari calisiyorum ha birde ayda bir persembe calisiyorum
Tisy dedi: Hafta sonu çalışmak zor olmuyor mu? İnsanın bence en az 1 gün dinlenmeye hakkı vardır. Genişletmek için tıkla... Haftada 3 gün calisiyorum zor degil, sadece Cuma, Cumartesi ve Pazarlari calisiyorum ha birde ayda bir persembe calisiyorum
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 24 Şubat 2017 #36 Ders çalışıyorum. Özellikle tarih çalışıyorum.
Yeniyimm Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Mühendisi 24 Şubat 2017 #37 Yarın sistemime 8 gb ram ve 1 tb hdd alıp onları monte ediceğim ardından skyrimde biraz ejder biçerim Pazar günü ise staj var geldiğimde csgo rekabetçi girerim
Yarın sistemime 8 gb ram ve 1 tb hdd alıp onları monte ediceğim ardından skyrimde biraz ejder biçerim Pazar günü ise staj var geldiğimde csgo rekabetçi girerim
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #38 Bildiğiniz üzere YGS/LYS ile hafta sonlarım geçiyor. Allahtan birine az kaldı bir an gelse de bitse diyorum. Sıkıldım bu işkenceden.
Bildiğiniz üzere YGS/LYS ile hafta sonlarım geçiyor. Allahtan birine az kaldı bir an gelse de bitse diyorum. Sıkıldım bu işkenceden.
Yeniyimm Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC Mühendisi 24 Şubat 2017 #39 Silinen üye dedi: Bildiğiniz üzere YGS/LYS ile hafta sonlarım geçiyor. Allahtan birine az kaldı bir an gelse de bitse diyorum. Sıkıldım bu işkenceden. Genişletmek için tıkla... Allah yar ve yardımcımız olsun Sonumuzun habercisidir ya ümmeti Muhammed sabri abi
Silinen üye dedi: Bildiğiniz üzere YGS/LYS ile hafta sonlarım geçiyor. Allahtan birine az kaldı bir an gelse de bitse diyorum. Sıkıldım bu işkenceden. Genişletmek için tıkla... Allah yar ve yardımcımız olsun Sonumuzun habercisidir ya ümmeti Muhammed sabri abi
SLauGHTeRTR Kilopat Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 966 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #40 Uyandığımda biraz makale okurum. Yemek yerim duş alırım. Öğlen 12 gibi dışarı çıkarım. Avm lerde takılırım. Onunla 2 kelime bununla 2 sohbet saten gece 11 12 olur saat. Eve gelirim. Gece saat 3 kadar dota 2 falan takılırım. Hafta sonu böyle geciyor.
Uyandığımda biraz makale okurum. Yemek yerim duş alırım. Öğlen 12 gibi dışarı çıkarım. Avm lerde takılırım. Onunla 2 kelime bununla 2 sohbet saten gece 11 12 olur saat. Eve gelirim. Gece saat 3 kadar dota 2 falan takılırım. Hafta sonu böyle geciyor.