cheraas Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Arkadaşlar cicibebe kilo aldırıyor diye biliyorum. Tadını sevdiğimden arada yemek istiyorum ama haftada 1 yesem kilo alır mıyım?
Arkadaşlar cicibebe kilo aldırıyor diye biliyorum. Tadını sevdiğimden arada yemek istiyorum ama haftada 1 yesem kilo alır mıyım?
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 25 Mart 2021 #2 cheraas dedi: Arkadaşlar cicibebe kilo aldırıyor diye biliyorum. Tadını sevdiğimden arada yemek istiyorum ama haftada 1 yesem kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam o size bağlı bir şey. Ne kadar spor yapıyorsunuz, gün içinde yedikleriniz vb. olarak uzar. Edit: Metabolizmaya da bağlıdır yazmayı unutmuşum.
cheraas dedi: Arkadaşlar cicibebe kilo aldırıyor diye biliyorum. Tadını sevdiğimden arada yemek istiyorum ama haftada 1 yesem kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam o size bağlı bir şey. Ne kadar spor yapıyorsunuz, gün içinde yedikleriniz vb. olarak uzar. Edit: Metabolizmaya da bağlıdır yazmayı unutmuşum.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2021 #3 Metabolizmana bağlı, her gün abur cubur yediğim halde. Hatta bir ara 3 günde 2 paket bitiriyordum. 1 ay böyle gitti ve 1 ay sonucunda 100gr almışım.
Metabolizmana bağlı, her gün abur cubur yediğim halde. Hatta bir ara 3 günde 2 paket bitiriyordum. 1 ay böyle gitti ve 1 ay sonucunda 100gr almışım.
B beratfiliz341 Centipat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #4 cheraas dedi: Arkadaşlar Cicibebe kilo aldırıyor diye biliyorum. Tadını sevdiğimden arada yemek istiyorum ama haftada 1 yesem kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben de Cicibebe severim ama spor yapmanıza, bisiklet sürmenize, ip atlamanıza vb. şeylere göre değişir.
cheraas dedi: Arkadaşlar Cicibebe kilo aldırıyor diye biliyorum. Tadını sevdiğimden arada yemek istiyorum ama haftada 1 yesem kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ben de Cicibebe severim ama spor yapmanıza, bisiklet sürmenize, ip atlamanıza vb. şeylere göre değişir.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Mart 2021 #5 Metabolizmaya bağlı...
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Mart 2021 #6 Ben denemiştim, 1 hafta gibi kısa bir sürede pek kilo alamazsınız. Uzun vadede işe yarıyor. Yemeyi kestiğimde aldığım kiloları geri vermiştim.
Ben denemiştim, 1 hafta gibi kısa bir sürede pek kilo alamazsınız. Uzun vadede işe yarıyor. Yemeyi kestiğimde aldığım kiloları geri vermiştim.