Haftada 1 puro içmek zaralı mı?

RY0

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta bazen 2 haftada bir puro içiyorum ciğerime çekmeden, ne kadar zararı olur bilen var mı?

Bu ürünler elbette zararlı tabii her gün sigara içmeye göre daha az. Ama uzun vadede o zararı alıyorsun.

Bu ürünler elbette zararlı tabii her gün sigara içmeye göre daha az. Ama uzun vadede o zararı alıyorsun.

Yani sonuç olarak ciğerlerime çekmiyorum ağıza alıp ağızdan veriyorum ve arada 1-2 hafta oluyor ne kadar zararı olabilir.

Yani sonuç olarak ciğerlerime çekmiyorum ağıza alıp ağızdan veriyorum ve arada 1-2 hafta oluyor ne kadar zararı olabilir.
Kanka sen 40 sene böyle haftada bir içtin diyelim, 20 sene her gün sigara içenle aldığın zarar hemen hemen aynı olur işte. Yahu o anlamda zararın birimi yok ki ölçeyim.

İfadeler: RY0
Kanka sen 40 sene böyle haftada bir içtin diyelim, 20 sene her gün sigara içenle aldığın zarar hemen hemen aynı olur işte. Yahu o anlamda zararın birimi yok ki ölçeyim.

1 puro 2 sigaraya mı bedel yani, bir de hiç sigara kullanmadım.

Hocam her ne yaparsanız yapın bu ürünler zararlı ,bu gerçeği haftada bir diyerek atlatamazsınız.

Hocam her ne yaparsanız yapın bu ürünler zararlı, bu gerçeği haftada bir diyerek atlatamazsınız.

Az buz zaman farkı yok günde 1-2 paket sigara içen insanlar var hiçbir şey olmuyor ayrıca puro ciğerlere çekilmedikten sonra nasıl sigaradan kat kat zararlı olabilir.

günde 1-2 paket sigara içen insanlar var hiçbir şey olmuyor
Ne? Sen görmüyorsun diye olmadığını mı sanıyorsun? Benim dedem tütün içiyordu gayet güçlüydü ama 2 senedir akciğer kanseri.

Ne? sen görmüyorsun diye olmadığını mı sanıyorsun? Benim dedem tütün içiyordu gayet güçlüydü ama 2 senedir akciğer kanseri.

Tütün derken? Sigaramı yoksa direkt topraktan tazemi.

Ne? sen görmüyorsun diye olmadığını mı sanıyorsun? Benim dedem tütün içiyordu gayet güçlüydü ama 2 senedir akciğer kanseri.

Ciğere çekilmeyen puro nasıl akciğer kanseri yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…