Haftada 1 saat CS:GO oynamak

Kardeşim 1 saatle alimde olunmaz cahilde kendinizi bir sınav için hayatla kusturmeyin ben bizzat yaşadım sonuçları şuan üniversite 1.sinifim keşke hergin ders yapmasaydim kafamida bosaltsaydim diyorum yani gün 7/24 ders olmaz gereğinde hava alacaksın gereğinde oyunda oyniyacaksin takma paraya ihtiyacın varsa oyna

Bence sınavın daha öndmli fakat cümlende test kitabı almak için demişsin o zaman haftasonu ve ya resmş tatillerde filan günlük 90 dk (en uzun rekabetçi süresi) kadar girsen çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Hocam benim de sınavım var ve hala çalışmaya başlamadım. Oyunları nasıl bırakacağım hiç bilmiyorum. :/

Eğer gerçekten normal çalışmanı yaptıktan sonra için rahat ediyorsa ve tamam bugün yeteri kadar çalıştım diyebiliyorsan kendine günde bir kaç oyun , ya da ne bileyim 1 2 saat falan pek birşey değil bence hem motive bile edebilir seni arada eğlenmek. Ben sınav zamanı neredeyse 12 13 saat ders çalışıyordum , telefondan da birkaç saat ara ara mobil oyun oynayarak ya da ne bileyim bir iki bölüm dizi izleyerek stres atıyordum. Bence dengeyi sağlayabilirsen eksisinden çok artısı oluyor.

CS değil de mesala Cyberpunk da sevdiğim sahneleri kaydettim. 20-30 dakika girip onları oynuyorum. Full ders nereye kadar 2-3 ay sonra kafayı yerim. Çok oyun bağımlısı değilim eskiye göre.

Okusanda pek bir şey değişmeyecek. En kötü ev 300 400k küçük şehirlerde. Tabi bir de onu almak için birikim yapman lazım. Arabaya girmiyorum bile. Yani 10k alsan bile değmez.

Arkadaşlar saçmalamayın haftada bir saat oyundan hiçbir şey olmaz. Çok çalışmakla alakası yok olayın yoğun çalışmakla alakası var. Ben sınav senemde How I Met Your Mother dizisini (9 sezon) iki kez izledim üstüne 50 saat falan Stardew Valley oynadım. Sonucum da iyi geldi. Siz çalışmanıza güveniyorsanız arada tatil yapmanızda sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…