Haftada 2-3 gün spor salonuna gitmek yeterli mi?

bygra1

Decapat
Daha fazla  
Okula gidiyorum sabahları 6 gibi kalkıp okula gidiyorum eve 17.30 gibi geliyorum evin yakınında spor salonu var spora başlamak istedim arkadasımla ama ailem o konuda kısıtladı yaşım 17 boyum 178-180 arası 60 kiloyum garip bir şekilde yesem de kilo alamıyorum yağ birikmiyor kasa gidiyor ne yersem. Haftada 3 gün spora gitsem ne kadar gelişebilirim yeni başlıyorum nasıl bir plan önerirsiniz. Neler yapmamı önerirsiniz? Düşük bütçede kilo alabileceğim tariflerden ne önerirsiniz?

Cici bebe + pekmez.
Not: Keçi boynuzu pekmezi.

Hocam fitness hocaları oluyor YT'de ben mesela güray hipertrofinin programını kullanıyordum sizde onlara bakarak kendinize bir program yapabilirsiniz.

E ne güzel işte? Hacimlenmen daha uzun sürecek ama değecek cici bebe bilmem ne yapmana gerek yok bir deri bir kemik değilsin ihtiyacın yok. Kalori fazlasında ol yeter.

Spora başladığımdan beri haftada 3 gün gidiyorum. Fullbody yaparsan 3 günlük gayette gelişirsin. Hiçbir eksiğin olmaz daha fazla gün gidenlere kıyasla ama fullbody antrenmanlar daha fazla vakit alıyor, o aklında bulunsun.

1-2 saatimi ayırabilirim zaten sıkıntı yok setleri arttırsam bir şey olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…