Haftada 3 saat çalışarak AYT'de 45 net yapılır mı?

alimertbelenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Asus Tuf Gtx 1660ti

İşlemci: i3-10105F

Anakart: Asus H510M-D

Ram: 2X8 Corsair Vengeance Rgb 3200Mhz CL16

SSD Ve HDD: Fury E-Sport SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD - WD Blue 1TBHdd
Merhaba 12. sınıf öğrencisiyim ve hedefim 80-100K arası, şu an TYT netim 65 civarı AYT'de ise 7 matematik 0 fen yapabiliyorum. TYT'de ortalama 28-30 matematik, 23 civarı Türkçe, 10-12 sosyal, fen de 2-4 arasi geliyor. Ortaokul dahil hiçbir zaman ders çalışmadım ve çalışmayarak bir yerlere geldim fakat bunun aptallık olduğunu biliyorum. Hala çalışma alışkanlığım yok şu an fonksiyonlara başladım ve dershaneye gidiyorum pazartesi, salı, çarşamba, perşembe saat 7.30'ta evde anca oluyorum ve alışkanlığım olmadığı icin yorgun oluyorum. Haftada günlük ortalama 3 saat çalışarak AYT'de 40-45 nete çıkabilir miyim yoksa çok mu zor onu merak ediyorum. TYT'de fen yapsam bir de paragrafimi arttirsam bana yetiyor zaten TYT fene de başlayacağım. AYT'de matematigi kavrarim zaten matematik zekam iyi 23 net yeter matematikten, fenden de 20 yeter diye düşünüyorum ama gunde 3 saat ayirsam dedigim gibi bu olası bir şey mi yoksa imkansız mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT de olsa okuyarak yapabileceğin en az 15 soru var. 180 dakikada hiç denemiyor musun soruları?
Biyolojide bitkiden bile genel kültürden çıkacak sorular oluyor. Sorulara şans ver.

Haftada 3 saat allah zorluk versin kolay is

AYT de olsa okuyarak yapabileceğin en az 15 soru var. 180 dakikada hiç denemiyor musun soruları?
Biyolojide bitkiden bile genel kültürden çıkacak sorular oluyor. Sorulara şans ver.

Ya yaparım da bilmeden çok bakmayayım diyorum. Sizce dedigim gibi günlük ortalama 3 saatle o netlere çıkabilir miyim?

TYT emek vermeden yapılabilir çoğu zaman. Ancak AYT emek vermeden karşılığını alamasın. 2 defa mezuna kaldım emin oldum bundan. TYT çok hain bir sınav türü. Emek versende bazen bir şey olmayabiliyor. Ama AYT öyle değil ama harbiden çalışıp emek verirsen karşılığını sana verebiliyor. 3 saat ile bu iş zor bence...

Etüt artı 3 saat ile net çıkarsın brom.
Etüt bir kaç kez aldım fakat dershanemden hiç memnun degilim ve ailem hani çok iyi bir durumda da değil bir meblağ ödendigi için gitmek zorundayım gibi hissediyorum dershaneye 0 verim gidip geliyorum çoğunlukla haftada 1 gün gitmiyorum zaten o yüzden evde kendi çalışmama baglı her sey sanırsam.

TYT fenden sonra AYT'ye abanacağım full ve son 2-3 ay dershaneye gitmem çalışma saatlerim artar büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…