1.ayımı bitirdim verimli sonuçlar gelince azmim daha da yükseldi ve bu programın yerine daha efektif olabilecek bir program arayışındayım. Eski programım aşağıdaki gibi biraz daha kendimi zorlamak adına 3 değil de 4 olarak ilerlemek istiyorum. Beslenmem vs her şey yerli yerinde. Amacım yağ yakımı olduğu için günlük kalori ve protein alımıma dikkat ediyorum.
Antrenman programı önerilerinizi beklemekteyim. Sizden ricam deadlift gibi bir egzersiz eklememeniz çünkü amacım powerlifting değil ayrıca yapmak isterim ama 6. aydan sonra malum tecrübesizim ve sakatlanmak istemiyorum.
1.ayımı bitirdim verimli sonuçlar gelince azmim daha da yükseldi ve bu programın yerine daha efektif olabilecek bir program arayışındayım. Eski programım aşağıdaki gibi biraz daha kendimi zorlamak adına 3 değil de 4 olarak ilerlemek istiyorum. Beslenmem vs her şey yerli yerinde. Amacım yağ yakımı olduğu için günlük kalori ve protein alımıma dikkat ediyorum.
Antrenman programı önerilerinizi beklemekteyim. Sizden ricam deadlift gibi bir egzersiz eklememeniz çünkü amacım powerlifting değil ayrıca yapmak isterim ama 6. aydan sonra malum tecrübesizim ve sakatlanmak istemiyorum.
Set sayısını 4'e çıkarmana gerek yok 4 fazla. 3'te kal 3 setin hakkını ver. Ben 2 set tükeniş RIR 0-1 yapıyorum ideal bana göre. Tekrar sayılarını düşürebilirsin. Her harekette form bozmadan 6-8 tekrar çıkarabildiğin bir ağırlık seç, 10-12 tekrar çıkana kadar o ağırlıkla devam et sonra ağırlık arttır ve yine 6-8'e düş. Kademeli tekrar ve ağırlık artışı en kilit noktadır.
Kickback en kötü triceps egzersizlerindendir 2 hareket yeterli.
Dumbell Curl çıkarabilirsin cable curl tek başına bomba gibi bir hareket bicepste bu kadar sete ihtiyaç yok.
Front Raise çıkarabilirsin shoulder press yeter de artar ön omuza 2 hareket gerek yok.
3 gün biraz yetersiz evet. 2 gün gidip 1 gün dinlenme şeklinde yapabilirsin. ben
1 gün gidiyorum
1 gün off
2 gün gidiyorum
1 gün off sonra başa dönüyor devam.
Garip gelebilir ama kendime göre ayarladım