Haftada kaç gün Gym'e gidilmeli?

Yeni başlamış, düzgün bir diyette ve antreman programında olan birisi yağ yakarken kas ekleyebilir hocam. 1 2 sene yaptıktan sonra bu mümkün olmaz.

Yeni başlamış, düzgün bir diyette ve antreman programında olan birisi yağ yakarken kas ekleyebilir hocam. 1 2 sene yaptıktan sonra bu mümkün olmaz.
Emin misiniz hocam?

Hocam peki gögüs ve ayak çalışamaz mı ağırlık olarak kilolu biri.

Hocam kilolu biri hem kardiyo yapıp hem gögüs ve bacak çalışabilir mi ve tabii ki bundan önce protein tozu içse kilosu daha da artar mı kilolu birinin?

Hocam zaten kilolu biri bulk yapamaz bulk yapmadan sadece protein tozu içip kardiyo yaptıktan sonra gögüs ve bacak çalışabilir mi kilolu biri?

Son düzenleme:
Hocam kilolu biri hem kardiyo yapıp hem gögüs ve bacak çalışabilir mi ve tabii ki bundan önce protein tozu içse kilosu daha da artar mı kilolu birinin?

Hocam, kilolu olmak iyidir. Olay yağ oranının düşük olmasında, protein tozu içen birisi yağ veya başka bir besin değil protein ve lösin almak için içer.

Hocam zaten kilolu biri bulk yapamaz bulk yapmadan sadece protein tozu içip kardiyo yaptıktan sonra gögüs ve bacak çalışabilir mi kilolu biri?

Kilolu biri bulk yapabilir, protein tozu sihirli bir toz değil kullanmak zorunda değilsin. Tavuk yesende aynı protein, kardiyoyu herkes yapmalı zaten. Ama bence kardiyoyu en sona koy.

Kilon ne kadar? Obez gibi misin yoksa kilolu musun sadece?

Kilon ne kadar? Obez gibi misin yoksa kilolu musun sadece?
Hocam kiloluyum gögüs ve bacaklarda fazla yağ yok ince bacaklarım gögüsümde o kadar yağ yok göbeğim ve yanlarım var. Kilomu ölçmedim psikolojimi boz miyim diye kafama takıyorum bazı şeyleri çok çabukta ondan dolayı.

Sadece gögüs ve bacak çalışıyorum orada fazla yağ olmadığı için hocam. sizce iyi mi yapıyorum yoksa sadece kardiyo mu yapmalıyım?

Son düzenleme:

Çok yanlış bir mentale sahipsiniz.

Kilo verme amacıyla gidiyorum ama verdikten sonra kas yapmayı düşünüyorum. İyi bir zemin için haftada ne kadar gitmeliyim?

Haftada 4-5 gün gidebilirsin ilk ay Full body sonrakı aylar split programla çalışabilirsin bol bol kardiyo yapmalısın ve diyetde yapmalısın.

Çok yanlış bir mentale sahipsiniz.

Haftada 4-5 gün gidebilirsin ilk ay Full body sonrakı aylar split programla çalışabilirsin bol bol kardiyo yapmalısın ve diyetde yapmalısın.
Peki ne yapmalıyım hocam? kardiyo yapıp spor salonundan ayrılmalı mıyım? Yoksa kardiyordan sonra gögüs ve bacak mı çalışayım? ne önerirsiniz tavsiyeniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…