Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 277 5 Ekim 2024 #1 Merhaba, Opera GX tarayıcısını kullanıyorum, hesap oturumlarım haftada veya ayda bir kez kapatılıyor, örnek olarak: YouTube, Google ve g mail. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2024
Merhaba, Opera GX tarayıcısını kullanıyorum, hesap oturumlarım haftada veya ayda bir kez kapatılıyor, örnek olarak: YouTube, Google ve g mail. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı? Teşekkürler.
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Tanımlama bilgilerini siliyordur. Ayarlar kısmında bu tarz bir kısım var mı?
Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 277 5 Ekim 2024 #3 KrulTer dedi: Tanımlama bilgilerini siliyordur. Ayarlar kısmında bu tarz bir kısım var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmına tanımlama bilgileri yazdım ama bir şey çıkmadı.
KrulTer dedi: Tanımlama bilgilerini siliyordur. Ayarlar kısmında bu tarz bir kısım var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmına tanımlama bilgileri yazdım ama bir şey çıkmadı.
KrulTer Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 431 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Lbs99229 dedi: Hocam ayarlar kısmına tanımlama bilgileri yazdım ama bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Edge kullanıyorum tam yardım edemem. Göz atma verisi diye aratır mısınız?
Lbs99229 dedi: Hocam ayarlar kısmına tanımlama bilgileri yazdım ama bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Edge kullanıyorum tam yardım edemem. Göz atma verisi diye aratır mısınız?
Lbs99229 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 277 5 Ekim 2024 #5 KrulTer dedi: Edge kullanıyorum tam yardım edemem. Göz atma verisi diye aratır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yine bir şey çıkmadı.
KrulTer dedi: Edge kullanıyorum tam yardım edemem. Göz atma verisi diye aratır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yine bir şey çıkmadı.